Szünet után feltámadt U15-ös csapatunk

Szünet után feltámadt U15-ös csapatunk

A második játékrészben nyújtott remek teljesítményük alapján egy pontra feltétlenül rászolgáltak volna Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai. Sajnos azonban az egyenlítés nem jött össze, így a Fradi győztesen távozhatott Vépről.

Illés Akadémia U15 – Ferencvárosi TC U15 2–3 (0–3)
Illés Aka. U15.:
Molnár-Végh – Kopácsi B. (Bonchis, 69.), Stefanich, Bodrogi (Csörnyei, 41.), Koósz (Lehel, 69.) – Palkó (Söptei, 74.), Kopácsi Á., Horváth A.  – Wolf (Takács-Földes, 41.), Katona, Baranyai (Sabia, 41). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Horváth A. (53., 1–3), Stefanich (62., 2–3)

Élénk érdeklődés mellett lépett pályára Vépen a Ferencváros elleni szezonzárón U15-ös együttesünk. Fiataljaink megpróbáltak már az első félidőben is nyomást gyakorolni a vendégekre, de a fővárosiak kivárásra épülő taktikája jobban érvényesült. A Fradi roppant gyors támadóira építve háromgólos előnyre tett szert a szünetig.

Térfélcserét követően Horváth Arnold találatával nagyon gyorsan visszajöttek a meccsbe Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai, akik a folytatásban már dominálni tudtak. Ugyan Kopácsi Áron még csak a kapufát találta el, de Stefanich Mirkó fejese után már csak egy gól volt a csapatunk hátránya. A hajrában többek között a gólkirályi címig jutó Katona Istvánnak is volt lehetősége az egyenlítésre, ám a Fradi megúszta újabb bekapott gól nélkül és 3–2-es győzelemmel távozhatott a vépi vendégjátékáról.

Büszke vagyok arra, amit a srácok a második félidőben letettek az asztalra. Szerintem minimum egy pontra rászolgáltunk volna, de talán még a győzelem sem lett volna érdemtelen. Erre a teljesítményre, erre a hozzáállásra lehet a jövőben építeni. Annak pedig külön örülök, hogy a cserék is jól szálltak be

értékelte a látottakat Németh Richárd vezetőedző.