Szoros meccsen vereség

Szoros meccsen vereség

Kispályás csapatunk elveszítette veretlenségét a pályán.

A negyedik találkozóján szerepelt az Illés Akadémia Edzők együttese. Ellenfelünk az eddig veretlen, három meccsen egy győzelmet és két döntetlent begyűjtő LK Bulls csapata volt.

Sérülés és betegség miatt szűk kerettel vágott neki a találkozónak az Illés Akadémia Edzők csapata – bízunk benne, hogy a sérüléshullám már a jövő héten megszakad. Hétfőn tehát hét fővel állt ki együttesünk. Gyakorlatilag már az első percben bravúrt mutatott be Schimdt Gábor, a meccs első 10 perce az LK Bullsé volt. A vezetést – valljuk be, némileg váratlanul – mi szereztük meg a 11. percben: Bakos Roland szabadrúgásába remekül tette bele testét Szabella Olivér, 1–0 ide! A gól minket hozott fel, lendületesebbé váltunk, kombinatívan futballoztunk. Rögtön reagált erre az ellenfelünk: a kapusuk belépett a játékba, így a mezőnyben emberelőnyt alakítottak ki. Átlövésekkel próbálkoztak – ezeknél Smici brillírozott – ám volt két olyan bomba, amelyek védhetetlennek bizonyultak, így a szünetben már az LK Bulls vezetett 2–1-re.

Szünet után egy védelmi hibát kihasználva kettőre nőtt a bikák előnye, sőt, egy kontrából a II. félidő közepén már 4–1 volt oda. Mi azonban nem adtuk fel: egy Szabella Olivér–Havasi Márton-kombináció végén (mint oly’ sokszor ebben a bajnokságban) utóbbi szépített, majd hét perccel a vége előtt szép labdaszerzés után Faggyas Milán lőtt a felső léc segítségével nagy gólt. Mindent elkövettünk az egyenlítés érdekében, az LK Bulls védekezésre kényszerítettük. A mieink helyzeteket alakítottak ki, távolról is kísérleteztek, de újfent betalálni nem sikerült, így 4–3-as vereséget szenvedtünk.

Abszolút kiegyenlített a bajnokság, az Illés Akadémia Edzők csapata négy forduló után hat ponttal áll.

LK Bulls – Illés Akadémia Edzők 4–3 (2–1)
Gólszerzők:
Szabella O., Havasi M., Faggyas M.