Szoros meccsek a fejlődés érdekében

Szoros meccsek a fejlődés érdekében

Az U11-es korosztályban is összemérték erejük az Illés Akadémia, a GAK Juniors és az MTK csapatai.

Hasonlóan, mint az U10-eseknél: itt is 2×20 perces mérkőzéseket játszottak a csapatok, 6+1-es felállásban, 55×35 méteres játéktéren.

Először a mieink csaptak össze a fővárosiakkal. Rendkívül kiélezett találkozót láthattunk: mindkét együttes a futballra törekedett, a labda kihozatalára, a támadások építésére. Szoros volt a mérkőzés, nüánszok döntöttek: ezúttal az MTK tudott 2–1-re nyerni.

A második találkozón a kék-fehérek a GAK Juniors ellen léptek pályára, és 7–2-re győzték le a stájer fiatalokat.

Az Illés Akadémia–GAK Juniors-mérkőzés helyzetek sokaságát láthattuk: az első félidőben a védekezésre is jól odafigyeltünk, 3–1-re vezettünk. Szünet után aztán már helyzet helyzetet követett, és potyogtak a gólok: 9–5-re nyertük meg a mérkőzést.

Biegner Dániel ma az alábbi kerettel dolgozott az U11-es csapatunknál: Sóvári Dávid, Torma Levente – Szukics Alex, Novák Bence, Német Ádám, Németh Levente, Jáger Noel, Károlyi Levente, Varga Vince Lőrinc, Wilcsek Roland, Fazekas Bruno, Babos Kolos, Török Balázs, Pető-Takács Botond.

Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk: mindkét találkozó egyértelműen szolgálta a gyerekek fejlődését. Az MTK kiemelkedő játékerőt képvisel ebben a korosztályban is, azonban nagyon jó visszajelzés számunkra az, hogy minden egyes ellenük vívott mérkőzésünk kiélezett ellenük – ezért van az, hogy ők is nagyon szeretnek velünk játszani. Ebben a korban az egyik legfontosabb tényező az, hogy jó minőségű meccsek kerüljenek a lábakba. A GAK-találkozó különlegessége az volt, hogy egy másik futballkultúrából érkező csapat ellen szerepelhettünk: több játékosom is megmutatta, hogy mire is képes és hogy még mi rejlik benne. Azt szeretném, ha továbbra is ezt a karakterét mutatná a csapatom

– nyilatkozott a minitornát követően Biegner Dániel.