Szombati úti célok: Budapest, Paks, Kecskemét

Szombati úti célok: Budapest, Paks, Kecskemét

Hazai bajnokin csak két fiúkorosztályunk: az U12 és az U13 szerepel.

Hét tréninget tart Horváth Rudolf és Horváth András az U19-es csapatunknak: Doncsecz Leventéék szombaton a Vasas vendégeként lépnek majd pályára.

Ugyancsak hét edzésen jelentkeznek majd Kovács László és Nagy József tanítványai. Az U17-esek szombaton az Újpest FC vendéglátása mellett szeretnék gyarapítani eddig megszerzett pontjaik számát.

Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai, az Illés Akadémia U16 ugyancsak hét alkalommal edzenek ezen a héten. Szombaton Pakson szerepelnek majd bajnokin.

Hat edzést tart Sátori Barnabás és Varga Roland az U15-ösöknek. A srácok Kecskeméten játszanak szombaton.

Szűcs János U14-esei szerda kivételével minden délután edzenek, majd szombaton délben a Ferencváros ellen bizonyíthatnak idegenben.

Nagy László U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken tréningeznek, és szombaton a Veszprémet látják vendégül bajnoki találkozókon.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt U11-es korosztálya hétfőn, kedden és pénteken edz együtt, csütörtökön pedig az Okos Foci Műhely ellen játszanak felkészülési meccset.

Biegner Dániel és Somfalvi Péter ezen a héten négyszer tart edzést az U10-nek, míg Hujber Gábor és Balogh Bence háromszor az U9-nek.

Pados József és Nagy Zoltán hétfőn, kedden és csütörtökön várja a gyerekeket gyakorlásra, és ezek mellett szerdán Győrbe utaznak felkészülési mérkőzést játszani.

Szabó Róbert és Csikortás Dávid U7-esei kedden, szerdán és pénteken fociznak majd együtt.

A Tebeli György vezette U19-es lányok ötször tréningeznek. Szerdán a keretből néhányan a Haladás-Viktória felnőttjeivel tesztmeccset játszanak az U17-es női válogatottal, míg szombaton az Astra vendégeként játszanak bajnokit.

Győrffy Mátyás és Fenyvesi Evelin hat edzést tart az U17-es lányoknak, szombaton pedig ők játszanak az Astrával hazai pályán.

A Luki András–Kollár Panna-edzőpáros irányította U15-ös lánycsapatunk hat edzés után szombaton szintén az Astra ellen lépnek majd pályára.

Tóth Alexandra négy edzést tart az U14-eseknek, és vasárnap Székesfehérvárra utaznak a bajnokság harmadik fordulójában.