Szépen helytálltak az utolsó mérkőzésen az U14-es leányok

Szépen helytálltak az utolsó mérkőzésen az U14-es leányok

Pre-akadémiai csapatunk nem érdemelt vereséget a Nova elleni találkozón.

Viktória FC U14 – ADA Nova SE U14 0–1 (0–0, 0–0, 0–0, 0–1)
Viktória FC U14:
Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Horváth L., Varga V., Renczes B., Végh L., Kulcsár N., Jánosi B., Sinkó D., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.

A szezon utolsó erőpróbája előtt állt pre-akadémai csapatunk, a Viktória FC U14-es együttese, amely a Novát fogadta. A mieink egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet a tabellaötödik ellen, egyenrangú ellenfelek voltak, s bizony a három pont megszerzéséhez is közel álltak. Ez sajnos nem sikerült, a találkozó egyetlen gólját a zalaiak szerezték, a lányok azonban így is emelt fővel jöhettek le a pályáról a mérkőzés után, mert ezúttal is igazolták, hogy mekkora utat jártak be és honnan hová jutottak el a sok munkának köszönhetően.

Minden dicséret megilleti a lányokat, mert – ahogy a bajnokságban végig – ezúttal is óriásit küzdöttek. Fegyelmezetten játszottunk, a lányok igyekeztek betartani azokat a taktikai utasításokat, amiket kértem tőlük. Nagyon szerettük volna szép eredménnyel zárni a szezont, ezért pedig meg is tettünk mindent. Szép támadásokat vezettünk, el is jutottunk a kapuig, azonban nem sikerült gólra váltanunk a lehetőségeket, s ahogy sajnos ilyenkor lenni szokott, ez megbosszulta magát és az utolsó negyedben betaláltak a vendégek. Ezután váltottunk, már három támadóval mentünk előre az egyenlítésért, de sajnos az egy novai gól eldöntötte a három pont és a győzelem sorsát. Nehéz szezon van mögöttünk, nagyon sok mindennel meg kellett küzdenie a lányoknak. Ez egy új szituáció volt mindenki számára, a pályaméret, az utazások, az idénybeli játékosmozgások sajnos egyáltalán nem könnyítették meg a dolgunkat. Mindennek ellenére egy nagyon jó, összetartó közösség formálódott és jó volt dolgozni a lányokkal edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre. Mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki támogatott, segített minket és lehetőséget biztosított arra, hogy kis csapatunk működjön, fejlődjön. Sajnos Kovács Lilitől, Jánosi Borókától, Renczes Borbálától, és valószínűleg Horváth Lizától is búcsúzunk. Nekik is köszönöm, hogy velünk voltak, és hogy szívvel-lélekkel segítették a csapatot

– összegezte gondolatait az idény utolsó mérkőzése után Simonné Tamássy Judit vezetőedző.