Székesfehérváron vendégszerepeltek lányaink

Székesfehérváron vendégszerepeltek lányaink

A válogatott szünetet kihasználva hasznos edzőmérkőzéseket játszottak leánycsapataink a Fehérvár FC otthonában, tovább erősítve ezzel a két klub közti együttműködést.

U17-es korosztályunk egy tucat gólt lőve, magabiztos játékkal győzte le a regionális U19-es bajnokság listavezetőjét, míg U15-ösöeinknek mezőnyjátékban igen, de gólok számában nem sikerült felülmúlni az idősebb hazai együttest.

Fehérvár FC U19 – Illés Akadémia-Viktória U17 1–12
Illés Aka.-Viktória U17: 
Francsics – Nagy B., Németh Z., Varga, Stadler – Sági, Szilvási, Polovics – Licskai, Kleinert, Kaszap Cserék: Sarang, Tóth L., Kutasy, Takács Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők: Kaszap (5.), Kleinert (19., 66.), Szilvási (21., 36., 75.), Licskai (43.), Sági (60., 62., 90.), Tóth L. (64., 78.)

Zord időjárás fogadott minket Székesfehérváron. Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés, de ez nem zavart meg minket, mert már a mérkőzés elején kezünkbe vettük az irányítást. Mivel fizikálisan erősebb ellenféllel találkoztunk, ezért a labda gyors járatásával és kombinatív játékkal igyekeztünk területeket nyerni és helyzeteket kialakítani. Szervezetten és magabiztosan futballoztunk. Szép támadások jellemezték játékunkat és a hatékonyságunk is rendben volt az ellenfél kapuja előtt. Dicséret illeti a lányokat

– értékelte a látottakat Faggyas Milán vezetőedző.

Fehérvár FC U16 – Illés Akadémia-Viktória U15 2–1 (1–1)
Illés Aka.-Viktória U15: 
Gertner – Doncsecz, Derényi, Schőnig, Nisztor – Palatin, Karancsi, Harmath – Nagy Cs., Horváth A., Imre B. Cserék: Széplaki, Kopfensteiner, Bihari P., Bihari Cs., Imre A., Első, Bedőcs, Kumánovich Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerző: Első (36.)

Az eredmény nem tükrözi a mérkőzés képét, ugyanis végig mi irányítottunk, domináltunk és szebbnél szebb támadásokat építettünk. Sajnos a befejezésekbe mindig hiba csúszott, naggyá tettük az ellenfél kapusát, de az eredménnyel nem is kell foglalkoznunk. Örülök, hogy kreatívan és felszabadultan játszottunk. Mindenki lehetőséget kapott és kimagasló teljesítményeket is láttam. Teljes mértékben elérte a célját a mérkőzés, jó meccset játszottunk egy jó ellenféllel

– mondta Ferencsik Evelin vezetőedző.