Sokat profitálhattunk ebből a mérkőzésből

Sokat profitálhattunk ebből a mérkőzésből

U17-es leányaink hajtós, jó iramú felkészülési mérkőzést játszottak a Lurkó U14-es csapatával.

Illés Akadémia-Viktória U17 – Lurkó UFC U14 0–10 (0–7)
Illés Aka.-Viktória U17:
Kocsi P. (Spilenberg M., 46.) – Giczi K. (Czuczai M., 46.), Németh Z. (Lakatos L., 75.), Farkas B., Stadler K. (Hopp Kata, 75.) –  Bukor Z. (Simon E., 46.), Müller Zs. (Varga Zs., 75.), Nagy B. (Váraljai V., 75.) – Licskai L. (Harangi L., 46.), Alasz H. (Polovics D., 60.), Gyócs-Németh C. (Csombor L., 46.). Vezetőedző: Győrffy Mátyás.

Fiúk elleni edzőmérkőzés szerepelt U17-es leánycsapatunk szerda délutáni programjában, a mieink a Lurkó U14-es korosztálya ellen léptek pályára, Győrffy Mátyás pedig több U15-ös korosztályú játékosnak, Licskai Lénának, Alasz Hannának, valamint Polovics Dorinának is lehetőséget adott az „idősebbek” között. A találkozó első szakaszában főként a küzdelem dominált, s bár többet volt a labda a fiúknál, szabadrúgásból a kapufát is eltaláltuk, majd utána nagy helyzetben fejelhettünk kapura. Az első etap második részét aztán megnyomta ellenfelünk, gyors támadásokat vezettek, gólokat is szereztek, így előnyről várhatták a folytatást. A második félidőben a játék főként a mi térfelünkön zajlott, a védekezésre kellett összpontosítanunk, de szervezetten, sokat dolgozva igyekeztünk elhárítani a veszélyes szituációkat. A fiúk ugyan még többször is betaláltak, azonban az eredmény ellenére egy igencsak hasznos, tanulságos erőfelmérő van U17-es csapatunk mögött.

Köszönjük szépen a fiúknak, hogy tudtunk egy nagyon jó, 90 perces edzésjátékot játszani. Sok mindent tudtunk tanulni, profitálni ebből a találkozóból, tudtuk, hogy a fiúk egy sokkal gyorsabb tempóra, sokkal gyorsabb gondolkozásra késztetnek minket, mint amit alapvetően megszoktunk. A bekapott gólok ellenére helytálltak a lányok, becsülettel tették a dolgukat, talán csak amiatt lehet egy minimális hiányérzetem, hogy nem tudtunk betalálni, lehettünk volna egy picivel bátrabbak. Összességében nagyon hasznos volt a mérkőzés, sok mindent tudtunk gyakorolni azokból, amiket az edzéseken csinálunk és még egyszer köszönjük szépen a fiúknak a lehetőséget

– értékelt Győrffy Mátyás, a csapat vezetőedzője.