Sokat fejlődtek U11-eseink

Sokat fejlődtek U11-eseink

Három, határozottan jó meccset játszottak Biegner Dániel tanítványai.

A Király SE sporttelepén rendezték meg az U11-es korosztály kiemelt regionális bajnokságának soros fordulóját, melyen az Illés Akadémia együttese a házigazdák mellett a Veszprémi FC USE, valamint a ZTE gárdájával mérte össze a tudását. Az egyenként 30 perces mérkőzéseket veretlenül tudta le a Biegner Dániel irányította legénységünk. A gyerkőcök mind a három derbin határozottan jó játékot nyújtottak: labdabirtoklásban és labdaszerzésben is domináltak valamennyi ellenfelükkel szemben.

Gratulálok minden egyes játékosunknak a mai teljesítményéhez. Labdaszerzésben és labdabirtoklásban is sokat fejlődtek a gyerekek. Tudatosan alkalmazzák az edzéseken tanultakat mérkőzések közben is. Többször is volt példa arra, hogy a kapusunktól indulva kombinatív játékkal ziccerig tudtunk eljutni. Ez bizonyítja azt, hogy labdabirtoklásban is tudatos, jó játékot tudunk nyújtani. Labdaszerzésben is rengeteget léptünk előre, egyébként a héten is erre fókuszáltunk. Minden meccsen jól játszottunk, de a legvégén már a fáradtság jelei is megjelentek a srácokon, amit az indokol, hogy csupán kilencen voltak. De ekkor is próbálták a tudásuk legjavát nyújtani, ám ilyenkor azért már akadnak hibák. De ebben is tudunk majd javulni. Fontos, hogy a kevés csere miatt mindenki sok időt tölthetett a pályán, ez pedig egyértelműen a fejlődésüket szolgálja. Nem az eredmény, hanem a fejlődés a lényeg

– értékelt Biegner Dániel, aki a Sóvári Dávid –  Fazekas Bruno, Pető-Takács Botond, Babos Kolos, Török Balázs, Jáger Noel, Szukics Alex, Német Ádám és Varga Vince Lőrinc alkotta kerettel meccselhetett ma.