Sok sikert kívánunk az érettségire!

Sok sikert kívánunk az érettségire!

Az Illés Akadémia növendékei is iskolapadba ülnek és hétfő reggel 8 órától várják az írásbeli tételeket.

A hétfőn kezdődő írásbeli érettségi vizsgák mérföldkövet jelentenek a diákok számára. Azt kívánjuk, szerepelnetek úgy, ahogy azt edzőik kérik tőlük a játéktéren: forró szívvel és hideg fejjel! Hétfőn magyar nyelv és irodalom, kedden matematika, szerdán történelem, csütörtökön angol nyelv, pénteken német nyelv szerepel az első hét írásbeli programjában.

Sok sikert kívánunk a Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulójának: Kiss Lantos Hannának, Kovács Bencének, Szijjártó Árminnak és Udvardi Ádámnak; a körmendi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségiző Ötvös Gábrielnek; a veszprémi Vetési Albert Gimnáziumban vizsgázó Csizmadia Zsófiának; a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium tanulójának: Németh Mirtillnek; valamint a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiző Balogh Sárának, Gévay Dorkának, Kovács Martinnak, Mayer Gergőnek, Németh Adélnak, Pálmai Eszternek, Rugovics Boglárkának és Varró Veronikának!

A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás

– vallotta Márai Sándor.