Simon Barnabás a felnőttekkel készül

Simon Barnabás a felnőttekkel készül

Változott a kapuskeret a Szombathelyi Haladásnál.

 

16 évesen került fel a Merkantil Bank Liga augusztusi rajtjára készülő Haladás-keretbe Simon Barnabás. A hálóőr a nemrégiben befejezettnek nyilvánított szezonban három korosztályban is szerephez jutott. Az U16-osoknál kilencszer, egy évvel feljebb hétszer, az U19-es csapatban pedig kétszer védett. Volt már egy edzés a téli felkészülés során is, amikor Jakab Csaba foglalkozott vele, ám péntektől a Haladással tréningezik a fiatal kapus.

Az U16-os válogatottba is kapott már meghívót, összetartáson járt is a csapatnál, de egyelőre még mérkőzésen nem húzhatta magára a meggypiros mezt.

A nyári felkészülés során Verpecz István és Rózsa Dániel szerződéshosszabbítást írt alá a szombathelyiekkel. Akadémiánk korábbi növendéke: Gyurján Márton Zalaegerszegre igazolt, míg a szintén egykori Illéses, az elmúlt egy évet a Bundesliga II-ben töltő Kiss Ágoston nagy valószínűség szerint távozik a zöld-fehérektől, így Simon Barnabás került fel az NB II-es keretbe és készülhet együtt rutinos társaival a két hét múlva kezdődő másodosztályú bajnokságra.