Schuszter Ronald Komlón várja a folytatást

Schuszter Ronald Komlón várja a folytatást

Szülővárosában készül a kreatív középpályás.

Az Illés Akadémia U19-es csapatának és a Szombathelyi Haladás felnőtt keretének is tagja Schuszter Ronald. A csapat mozgatásáért felelős játékos szülővárosában, Komlón várja a visszatérést.

Bizony, megváltoztak a mindennapok. Annak örülök, hogy itthon lehetek a családdal és több időt tölthetünk együtt – még úgy is, hogy tulajdonképpen a négy fal közé vagyunk zárva. Kirándulás vagy közös program nem jöhet most szóba.

Ahogy mindenki más, Roni is megkapta az egyéni edzéstervet.

El is végzem a mindennapi mozgást, sőt, a sok szabadidő hozzásegít ahhoz, hogy valamennyi plusz munka is beleférjen – ez úgy érzem, hogy nálam elengedhetetlen. Kaptam kondi- és futótervet is. Labdás feladatokat végzek magamtól, muszáj valahogy gyakorolni, hogy ki ne essek a ritmusból. Szerencsém van abból a szempontból, hogy van kertünk is, illetve nem messze tőlünk található egy – egyelőre nyitva lévő – palánkos rekortán focipálya, ahol egy kicsit labdázni is lehet. Több alkalommal az öcsémet viszem magammal játszótársnak. Általában összetett gyakorlatokat végzek: passz, labdaátvétel, labdavezetés. A kapuralövést is gyakorlom. Jó az is, hogy egy kicsit tudok pihenni, és jobban oda is tudok figyelni magamra. Persze alig várom, hogy újra találkozzak a társakkal, és hogy megint pályára léphessek. Bizonyítani szeretnék az U19-es csapatban és a felnőttek között is.

Az iskolai kényszerszünet nem igazán érinti a Merkantil Bank Ligában eddig kétszer pályára lépő játékost.

Egyéni tanrend szerint tanulok. Tizenegyedikes vagyok: folyamatosan kapom a feladatokat és a tételeket. Az év végén fogok vizsgázni – egyelőre most még nem tudni, pontosan mikor.