Remek U17-es diadal a Fradi ellen!

Remek U17-es diadal a Fradi ellen!

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok 17. fordulójában az Illés-Haladás U17-es csapata legyőzte a Ferencvárost.

 

U14
Debrecen-Illés-Haladás 4-0 (0-0). – Debrecen-Pallag, vezette: Darányi.
Illés-Haladás: Pataki – Nagy R., Varga D. (Papp), Bolla, Frák, Fábiánkovits (Stifter), Kovács B., Somfalvi (Varga O.), Bonyhárd, Mohos (Mozsár), Udvardi. Edző: Noé Dávid.
Az első félidőben koncentráltan védekeztek a vasiak, ám a párharcokat elveszítették és keveset birtokolták a labdát. Szünet után gyorsan gólt kaptak, majd nagy védekezési hibákból újabb találatokat szereztek a debreceniek. Igazságos eredmény született.
A bajnokság állás: 1. Honvéd 40 pont, 2. Puskás Akadémia 37, 3. Vasas 36, …8. Illés-Haladás 23.
18. forduló, szombat, 15.00: Illés Haladás–FTC.
U15
Debrecen-Illés Haladás 5-1 (3-1). – Debrecen-Pallag, vezette: Mező.
Illés-Haladás: Bolla – Bogdányi, Szvoboda, Vigh, Tama, Iván, Horváth K., Németh Á., Bátori-Tóth (Kovács P.), Miszori, Horváth J. (Várnai). Edző: Sipos Norbert.
Megérdemelten nyert a Debrecen. Gólszerző: Fábián (öngól).
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 49, 2. Mol Vidi 38, 3. Honvéd 37, … 8. Illés-Haladás 21.
18. forduló, szombat, 13.00: Illés-Haladás–FTC
U16
Illés-Haladás–FTC 0-0. Illés Akadémia, vezette: Mihályi.
Illés-Haladás: Simon B. – RESETERITS, SIMON K., Fekete, Baranyai, Tóth Á. (Markó), Doncsecz, Horváth R., Rosner, SZABÓ B., DEZAMITS. Edző: Németh Richárd.
Az első félidőben négy-öt nagy helyzetet is elhibáztak a vasiak. Szünet után kicsit kiegyenlítettebbé vált a találkozó, ám a komolyabb lehetőségek ekkor is a szombathelyiek előtt adódtak.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 35, 2. MTK 33, 3. Puskás Akadémia 30, … 6. Illés-Haladás 20.
18. forduló, szombat, 13.00: MTK–Illés-Haladás.

U17

  1. forduló

Debreceni VSC-Illés-Haladás 2-1 (1-1). – Pallag, vezette: Zimmermann.
Illés-Haladás: Simon – Auer, Woth, Szalay (Basics), Volter, Vajda, Basics (Debreceni), Kállai, Schuszter, Csomós (Telinger), Tóth M. Edző: Oross Márton.
A debreceniek egy pontrúgás után szereztek vezetést, amit a szombathelyiek kiegyenlítettek. Ám a ­hazaiak a szél segítségével újból betaláltak. Habár a vasiak ezt követően is sok helyzetet kidolgoztak, nem sikerült egalizálniuk. Nem a jobb csapat nyert, a vendégek minimum egy pontra rászolgáltak volna. Gólszerző: Vajda.

17. forduló

Illés Akadémia-Haladás–FTC 3-2 (1-2). – Illés Akadémia, vezette: Szeibert.
Illés-Haladás: Tóth B. – Auer, DEBRECENI, Woth, SZALAY (Fördős), Volter (Füzik), Vajda, KÁLLAI, Schuszter (Szecsődi), Csomós (Telinger), Tóth M. Edző: Oross Márton.
A vendégek a nyolcadik percben már 2-0-ra vezettek, ezt követően egy labdát a gólvonalról fejelt ki az egyik hazai védő. Ez volt a meccs egyik fordulópontja, a hazaiak ezután visszajöttek a mérkőzésbe. Irányították a játékot és teljesen megérdemelten nyertek. Gólszerzők: Szalay (2), Csomós
A bajnokság állása: 1. Honvéd 38, 2. MTK 29, 3. Puskás Akadémia 27, 4. Illés-Haladás 24.
18. forduló, szombat, 11.00: MTK–Illés Haladás

U19
FTC–Illés-Haladás 3-1 (2-0). – Budapest, vezette: Gellén.
Illés-Haladás: Kiss Á. – Bognár, Nyíri (Illés), Nyári (Doktorics), HALMAI, Tóth-Gábor, Molnár T., Füleki, Bolla, SZEKÉR, Oláh (Balogh F.). Edző: Németh Szabolcs.
A vasiak jól futballoztak, ám helyzeteiket egy kivételével elhibázták. G.: Halmai.
A bajnokság állása: 1. MTK 39, 2. Debrecen 27, 3. Honvéd 25, …7. Illés-Haladás 19.
18. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–Honvéd.