Remek felkészülésen vett részt az U8-as csapatunk

Remek felkészülésen vett részt az U8-as csapatunk

Minitornát játszottak az Illés Akadémia-Lurkó fiataljai Ausztriában.

 

Még a határzár előtti utolsó hétvégét is kihasználták az Illés Akadémia-Lurkó csapatai, hogy Ausztriában mérettessék meg magukat. Az U10-esek Felsőpulyán vették részt egy tornán, míg az U8-as korosztályunk Grácba utazott. Pados József és Fider Ádám csapata az alábbi kerettel szerepelt: Sóvári Dávid, Pető-Bagics Barna, Papp Olivér, Kalmár Kornél, Menyhárt Amin, Hende Noel, Jakatics Barna, Novák Benett és Pum Krisztián.

Itt négy mérkőzést játszottak, méghozzá a Sturm Graz-cal és a Fussballschule Raffl-lal is kétszer-kétszer. A 4+1-es felállásban lejátszott meccseken a fekete-fehérektől 5–3-ra és 5–1-re kaptunk ki, míg a sárga-fekete gleisdorfiaktól 4–3-ra és 3–1-re.

Nagyon örülök, hogy összejött ez a torna, mert a nemzetközi találkozók új impulzust jelentettek a gyerekeknek. Az elején még bátortalanok voltunk, de aztán belejöttünk, és amit szerettünk volna elérni, azt meg is valósították a gyerekek. Kikaptunk, de a srácok élvezték a játékot és jól elfáradt mindenki – azaz a foglalkozás elérte a célját
– fogalmazott Pados József az U8-asok vezetőedzője.