Pontosztozkodásra került sor Győrben

Pontosztozkodásra került sor Győrben

Küzdelmes mérkőzésen nem bírtak el egymással a zöld-fehér csapatok a leány U17-es bajnokság 10. fordulójában. Csombor Luca révén egy ponttal térhetett haza Győrffy Mátyás együttese.

ETO FC Győr U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 1–1 (1–1)
Illés Aka.-Viktória U17:
Kocsi – Stadler, Németh Z., Csarnai, Hajdú – Ceglédi, Harangi (Simon E., 69.), Mesterházy, Nagy B. (Tóth B., 62., Kleinert, 89.), Csombor, Gyócs-Németh (Bukor, 62.). Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerző: Csombor (15., 1–1)

Szeptemberben hazai környezetben találkozott már egymással a két csapat az idei szezonban, ekkor Mesterházy Ivették simán győzni tudtak 3–0-ra. Azóta a szemmel láthatóan megtáltosodó győri csapatnak a mai napon sikerült megnehezíteni dolgunkat. A végig kiegyenlített találkozót a hazaiak kezdték jobban és már korán vezetést szereztek. Szerencsére hamar jött a válasz, Csombor Luca egy könnyed cselt követően rúgta ki a hosszú alsót és egalizálni tudott. A folytatásban mindkét kapu előtt sok helyzet adódott, de a kapusok magabiztos, kimagasló teljesítményt nyújtva és többször rendkívül szép mozdulatokkal tartották meccsben csapataikat. A pihenő után is hiába gyűrték egymást az együttesek, a félidei 1­–1-es álláson a mérkőzés végéig már nem tudtak változtatni.

Összességében igazságos döntetlen született, főként mezőnyben gyűrték egymást a felek. Azt gondolom, ha egy kicsit agresszívabbak és agilisabbak vagyunk elől, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést. Az ETO-nak is voltak lehetőségei, viszont stabilan védekeztünk és amikor kellett akkor fegyelmezettek voltunk, így a döntetlenre mindenképpen rászolgáltunk

– értékelte a látottakat Győrffy Mátyás vezetőedző.