Ötvenszázalékos mérleg

Ötvenszázalékos mérleg

Két győzelem mellett két vereség áll az U8-as csapatunk neve után a veszprémi teremtornát követően, ami a harmadik helyhez volt elegendő.

Összesen öt gárda indult a Veszprémben megtartott erőfelmérőn, melyen pályára lépett az Illés Akadémia Pados József edzette gárdája is. A mieink keretét Geregai Levente, Farkas Dominik, Majoros Márk, Horváth Levente, Baráth Olivér, Magyar Zalán és Tóth Zsombor alkotta. A gyerekek 1X18 perces meccseket játszottak, mégpedig 4+1-es felállásban. A mieink remekül kezdték a tornát, ugyanis szép gólokat szerezve 5–0-ra verték pápai ellenfelüket. Ezt követően viszont egy vesztes derbi következett: a Király SE csapatával szemben nem tudtuk hatékonyan befejezni a 2:1 elleni támadásainkat, így 5–1-es vereség lett az összecsapás vége. A harmadik összecsapáson ismét győzelem jött: eredményesen játszva 7–0-ra múltuk felül az ajkaiakat. Sajnos a sorminta ezek után is folytatódott, így a vége egy 4–2-es vereség lett a hazaiaktól. A tornát végül a Király SE nyerte meg, megelőzve a Veszprém és az Illés Akadémia csapatait.

Hasznos tornán vagyunk túl. Sok tapasztalatot gyűjthettünk, melyeket a továbbiakban fel tudunk használni. Érdekesség, hogy minden meccsen más játékosunk állt a kapuban. Tetszett, hogy a labdakihozatalainkat bátran és sok mozgással tudtuk megcsinálni. Edzünk és gyakorlunk tovább. Örömteli, hogy a gyerekek fejlődése szemmel látható volt ezen az erőfelmérőn is

– fogalmazott Pados József.