Ötödjére is hazai vereség

Ötödjére is hazai vereség

Horváth Rajmund és Szijjártó Ármin csereként álltak be a Haladásba.

A rossz hazai széria lezárását várta a Haladástól a zöld-fehérek közönsége. A vasiak a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Szentlőrincet fogadták. Ősszel Kaposváron mérkőztek meg a csapatok egymással, akkor nem született gól. Németh Szabolcs ezúttal Verpecz – Kállai K., Csató, Devecseri, Németh M. – Kiss B., Holdampf, Csilus, Stieber – Lencse, Tóth M. összeállításban küldte pályára a Haladást. Azaz a kezdőben Kállai Kevin, Kiss Bence és Tóth Milán személyében három korábbi Illés Akadémia-játékos szerepelt. A padon Rózsa Dániel mellett többek között Tóth-Gábor Kristóf, Tóth Máté, Simut Mario Lucas, Doktorics Áron, Horváth Rajmund, Szijjártó Ármin és Tarján Patrik vártak a pályára lépés lehetőségére. A vendégeknél Jancsó András a kezdőcsapatban kapott helyet.

Az első félidőben sok mindent nem láthattunk a futball szépségéből. Igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a csapatok, lövésekből pedig a vendégeknek voltak lehetőségeik. Gól nem született az első 45 percben.

Fordulás után aktívabb lett a Haladás, nagyrészt a lőrinciek térfelén folyt a játék, ám amikor átjöttek a térfelünkre, akkor zavart okoztak a kapunk előtt. Az utolsó negyedórára Szijjártó Ármin és Horváth Rajmund is érkezett: ezek után is aktívak voltunk elől, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani. Aztán a 90. percben egy jobb oldali szabadrúgásból a szentlőrinci Nagy Barnabás élete találatát szerezte, így a piros-feketék 1–0-ra nyertek, és elvitték a három pontot Szombathelyről.