Ötödikként zártak az U9-esek

Ötödikként zártak az U9-esek

Nem működött a helyzetkihasználásunk.

A Győrújfalu Kupán szerepelt az Illés Akadémia U9-es csapata. Az első teremtornánk volt a mai két hónap után, és ez meg is látszott a teljesítményünkön. Az első meccsen nagyon rosszul kezdtünk, ijedten, lámpalázasan fociztunk, mintha ez lett volna az első tornánk. A csoportmérkőzések során a Puskás Akadémia együttesétől 2–1-re kikaptunk, a bőnyiekkel 1–1-es döntetlenre végeztünk, míg rendező csapatát 1–0-ra megvertük. Mindez azt jelentette, hogy az 5. helyért játszhattunk. Itt a másik csoport harmadikjával, a Veszprémmel találkoztunk, 4–1-re legyőztük őket, így mi zártunk ötödikként. Az egész nap során rosszul és pontatlanul játszottunk.

Hujber Gábor a Hende Noel – Kalmár Kornél, Papp Olivér, Molnár Bálint, Tóth Dávid, Dávid Marcell, Rajos Ádin, Sömenek Bálint összetételű keretet játszatta a mai napon.

Katasztrofálisan sikerült számunkra az év első tornája. Ez alól az sem lehet mentség, hogy voltak hiányzóink, illetve a héten teljes létszámban egyik nap sem tudtunk edzeni. Felhívtam a gyerekek figyelmét, hogy a mai hozzáállásuk és teljesítményük elfogadhatatlan volt, vissza kell rázódni az ősszel megszokott ritmusba. Nem baj, ha hibáznak, ki lehet javítani, azonban kishitűen, önbizalom nélkül sajnos nem lehet felmenni a pályára. A legaggasztóbb problémánk viszont ma a helyzetkihasználásunk volt, a kapu előtti döntéseink majdnem mind rosszak voltak! Egyedül az utolsó mérkőzésen volt elfogadható a teljesítményünk. Ezen a mai tornán így nem is érdemeltünk mást mind az ötödik helyezés

– mondta Hujber Gábor a tornát követően.