Ötgólos győzelmet arattak Nován az U14-es lányok

Ötgólos győzelmet arattak Nován az U14-es lányok

Szimpatikus, sportszerű ellenfél ellen folytatta jó szereplését a regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában leány U14-es csapatunk.

Novai SE U14 – Illés Akadémia-Viktória U14 0–5 (0–1, 0–3, 0–1)
Illés Aka.-Viktória U14: Czuczai D. – Imre A., Első H., Giczi L., Imre B., Szélessy H., Kovács L., Bihari Cs., Harmath R. Csere: Kiss N. Edző: Luki András.
Gólszerzők: Harmath R. (25., 0–1; 68., 0–5), Bihari Cs. (30., 0–2, 50. 0–4), Első H. (44., 0–3)

A papírforma akadémistáink biztos sikerét ígérte, ennek ellenére nehezen tört meg a jég, Harmath Ramira az első harmad utolsó percében vette be a vendéglátók addig érintetlen kapuját. A mi csapatunk a második 25 percben játszott a legjobban, illetve a legeredményesebben is, a találkozó középső szakasza eldöntötte a meccset. A mieink jól mozogtak, frissek voltak, jó teljesítményt nyújtottak. A jók között a legjobbnak – a szintén két gólt szerző Bihari Csenge mellett – Harmath Ramira bizonyult, aki két találata mellé két gólpasszt is adott. Az egyik gólja különösen látványosra sikerült: a kapu előtti kavarodásban félfordulattal bombázta a hálóba a labdát.

Örülök neki, hogy mindenki legalább kétharmadnyi játéklehetőséget kapott és a lányok élvezték a futballt, amihez hozzájárult az is, hogy a novai vendéglátók sportszerű, lelkes csapatnak bizonyultak. Bár az eredmény azt mutatja, hogy nagy gólkülönbségű, sima győzelmet arattunk, szeretnék sok sikert kívánni a Novai SE-nek és hangsúlyozni, a magyar női futballnak, de akár az akadémiáknak is óriási szüksége van az ilyen elhivatott munkát végző „kiscsapatokra”

– mondta Luki András a találkozó után.