Öt hazai és két idegenbeli találkozó a heti programban

Öt hazai és két idegenbeli találkozó a heti programban

Igazi rangadó lesz az U19-eseknél, hiszen a Honvéd-MFA érkezik Szombathelyre.

 

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-esek hatszor edzenek a héten, míg a hét “fő műsora” a szombat 13 órakor kezdődő Illés Akadémia – Honvéd-MFA találkozó lesz. Mindkét csapat eddigi két meccsét megnyerte, de egyébként is rangadónak számít ez a párosítás.

Sátori Barnabás és Szűcs János csapata is hatszor tréningezik, míg szombaton 10 órakor a Nyíregyházával játszanak a mieink hazai környezetben. Szabó Bence az U17-es válogatottal készül a hét első napjaiban.

Az U16-osok öt edzésre jönnek a héten, míg szombaton ők is 10-kor meccselnek a szabolcsiakkal. Kovács László és Nagy József csapatából Papp Csongor és Szvoboda Dániel a hét elején a válogatottal van edzőtáborban.

Németh Richárd és Körhöcz György U15-ösei, valamint a Tóth Zsolt irányította U14-esek négyszer-négyszer edzenek, majd szombaton Pécsre utaznak. Az idősebbek délben, az U14-esek 14.00 órakor lépnek pályára.

A Szűcs János vezette U13-as csapat hétfőtől-csütörtökig négyszer edz, majd pénteken 17.30 órakor a ZTE gárdáját fogadják.

Takács Csaba szintén 4 tréninget tart az U12-eseknek, majd pénteken este 7-kor a Zalaegerszeggel játszanak hazai pályán.