Öt csapatunk játszik hazai környezetben

Öt csapatunk játszik hazai környezetben

Bajnoki ellenfeleink a Szeged, a Kisvárda, a Sajóvölgye, a MOL Fehérvár, az ETO és a Puskás Akadémia.

Újabb hazai bajnoki mérkőzés vár a két találkozón négy pontot gyűjtő Illés Akadémia U19-re. Horváth András hat edzést tart a héten, szombaton pedig a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadják Udvardi Ádámék.

Szerdán szabadnapjuk lesz az U17-eseknek. Öt edzést vezényel a Kovács László–Nagy József-edzőpáros. A pénteki délelőtt edzés, majd ebéd után aztán buszra száll a társaság, és Kelet-Magyarország felé veszi az irányt. Szombaton 10 órakor Kisvárdán játszanak.

Itthon szerepel majd U16-os korosztályunk. Sátori Barnabás és Körhöcz György hat tréninget tart a srácoknak, szombaton 10 órakor pedig a Sajóvölgye Focisuli ellen lesz bajnokink.

Hasonló a programja Németh Richárd és Varga Roland U15-öseinek. Söptei Bálinték is hat edzésre jelentkeznek, majd a MOL Fehérvár ellen felkészülési mérkőzésen lépnek pályára az Illés Akadémián.

Ugyancsak hat foglalkozást tart Nagy László és Biegner Dániel az U14-es együttesünknek. A keddi lesz a duplázós nap. Szombaton az ETO vendégeként a küzdelemsorozat 3. fordulójában meccselnek majd.

Idegenben, a MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára az Illés Akadémia U13 és az U12 is. Szűcs János és Faggyas Milán, valamint Tóth Zsolt és Hujber Gábor is szerda kivételével minden délután várja edzésre a srácokat.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei, Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-esei, valamint Hujber Gábor U9-esei hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken edzenek, vasárnap pedig mindhárom korosztályunk a saját rendezésű Bozsik Régiós tornán szerepel majd.

Pados József az U8-asoknak hétfőn, kedden és csütörtökön; Szabó Róbert az U7-eseknek kedden, csütörtökön és pénteken tart gyakorlást. Mindkét együttesünk vasárnap Gyirmóton játszik majd Bozsik-tornán.

Az U19-es leánycsapatunk szerdán szabadnapot kap, ám hétfőtől-szombatig így is nyolc edzés vár rájuk. Vasárnap Felcsúton mérkőznek majd meg a Puskás Akadémiával.

Győrffy Mátyás kedd és péntek között öt tréninget illesztett a programba, szombaton pedig a Puskás Akadémiát fogadja az Illés Akadémia leány U17.

Ferencsik Evelin U15-ösei kedden egyszer, csütörtökön kétszer edzenek. A keretből többen is szerepelnek majd a Vas megyei U14-es bajnokság Déli-csoportjának nyitófordulójában (a találkozó napja kedd, az ellenfél a Nádasd KSE-Táplán SE, a helyszín az Illés Akadémia), míg az U15-ös leánybajnokság hétvégi fordulójában itthon fogadjuk majd szombaton a Puskás Akadémiát.

Tóth Alexandra U14-esei hétfőn egyszer és csütörtökön kétszer fognak tréningezni. A Nádasd KSE-Táplán SE elleni keddi meccset követően pénteken U14-es bajnokin lépnek pályára (az ETO-t fogadják a lányok).