Osztrák, német, szlovén és szlovák ellenfelek a programban

Osztrák, német, szlovén és szlovák ellenfelek a programban

Húzónevek a meccspartnerek között: Bayern München, Rapid Wien, Austria Wien.

Öt edzést vezényel az U19-eseknek Horváth András. Szerdán Radenciben az NS Mura vendégeként szerepelnek Tama Gergőék, szombaton pedig a Rapid Wien csapatával játszanak.

Az U17-esek is játszanak szerdán a szlovéniai kisvárosban. Kovács László együttese hétfőtől szombatig hatszor jelentkezik edzésre.

A Csehországból hazatérő U16 kedd és péntek között ötször fog tréningezni, aztán szombaton ők is megmérkőznek a Rapiddal.

Németh Richárd U15-ösei hat edzés mellett háromszor is játszanak. Kedden Lipóton a pozsonyi Petrzalka lesz az ellenfél, szerdán hazai környezetben a ZTE egy évvel idősebbjei, szombaton pedig ez a korosztályunk is játszik a bécsi Rapiddal.

Mindhárom Rapid Wien–Illés Akadémia-mérkőzés helyszíne a stájerországi Stubenberg am See-ben található Schielleiten sportcentruma, a találkozók kezdési ideje szombat, 16.00 óra.

Ötször vezényel edzést az U14-eseknek Nagy László és Biegner Dániel, majd pénteken ebéd után buszra száll a csapat, ugyanis Kassán, a Balogh Imre Emléktornán szerepelnek a srácok a hétvégén.

Szűcs János és Faggyas Milán U13-asai szerda kivételével minden hétköznap gyakorolnak, szombaton pedig az alsó-ausztriai Pittenbe buszozik a társaság, a helyi csapat mellett a bécsújhelyiek és az Austria Wien ellen mérkőznek meg.

Tóth Zsolt és Hujber Gábor négyszer fog edzést vezényelni az U12-eseknek, a szerda lesz a gyerekek szabadnapja. Ezen a héten már a kisebb korosztályok is megkezdik a rendszeres tréningeket.

Edzőtáborba utazik a Haladás-Viktória NB I-es csapata, és velük tart az Illés Akadémia U19-es leány együttese is. A cél a Tirolban található Hart im Zillertal. Innen szerdán Münchenbe mennek át Tebeli György tanítványai, ahol a Bayern U17-es csapatával mérkőznek majd meg. A hazafelé úton a szlovén Radomljével is megütközik az együttesünk.

Hét edzést tart az U17-es lányoknak Győrffy Mátyás és Kiss Zsófia. Pénteken edzőmeccs van a programban: délután négykor az ETO FC érkezik az Illés Akadémiára.

Ferencsik Evelin és Nagypál Fatima U15-ös tanítványai nyolc alkalommal fognak tréningezni július utolsó hetében.