Országos Gaming Expo az Illés Akadémia Spirittel

Országos Gaming Expo az Illés Akadémia Spirittel

Idén is érkezik az Országos Gaming Expo, vagyis az OGEX.

2022-ben nagy sikerrel járta be az országot a rendezvénysorozat: minden megyeszékhelyen felsorakoztatta az ottani esport- és gaming-szereplőket.

Tavaly természetesen helyet kapott a szombathelyi „fellépők” között az Illés Akadémia Spirit is, ami idén sem lesz másképp. Sőt, az idei turné kétnaposra hízik, hiszen a közeli városban, Zalaegerszegen is részt veszünk majd az ottani expón! Az esemény időpontja: szeptember 13-14. (szerda-csütörtök). Első nap Zalaegerszegen, másnap pedig itthon, Szombathelyen! A vasi helyszín az Agora Művelődési és Sportház lesz.

Látogassatok ki bátran és ismerjétek meg testközelből Magyarország egyik legerősebb esportcsapatát az Illés Akadémia Spiritet! Teszteljétek tudásotokat ex- és/vagy jelenlegi profi esportjátékosok ellen R6-ban vagy League of Legendsben!

A tavalyihoz hasonlóan nagyszabású esportversenyt is tartanak a szervezők. A platform a Rocket League, melynek döntője egyben az OGEX utolsó állomása is lesz Budapesten a Millenárison! Az összdíjazás 2.700.000 forint!

Ezen kívül szakosztályvezetőnk Szabella Olivér Zalaegerszegen előadást is tart: szeptember 13-án a Pannon Egyetemen. A kezdési időpont 16:00 óra, a téma pedig az oktatás és az esport kapcsolata, valamint az abban rejlő lehetőségek!

További információ: https://ogex.hu