OGEX – ismét az Illés Akadémia Spirittel

OGEX – ismét az Illés Akadémia Spirittel

Szabella Olivér május 11-én hazai környezetben várja az érdeklődőket!

2024-ben már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az OGEX, azaz az Országos Gaming Expo. Ez az a gamer esemény, amely az egész országot amolyan roadshowként járja be. A PlayIT-hez hasonlóan a videójátékok szerelmeseinek ad szórakozási lehetőséget. Az Illés Akadémia Spirit minden évben képviseltette magát a nyugati országrész eseményein és ez idén sincs másképp.

Tavaly megtalálhatóak voltunk Szombathelyen és Zalaegerszegen is, idén a kitelepülésünk csak a vasi vármegyeszékhelyen lesz, a május 11-én az Agora Művelődési és Sportházban. Szakosztályunk megálmodója több helyszínen is tart előadásokat az edukáció és nevelés fontosságáról, illetve természetesen az akadémiai képzésekről is.

Szabella Olivér már túl van két előadáson: Székesfehérváron és Zalaegerszegen járt. Hátra van még a hazai pálya, Szombathely május 11-én, illetve Tatabánya május 12-én és a főváros, Budapest május 18-19-én. Az előadások után természetesen nagyon szívesen fogadunk mindennemű kérdést, állunk a rendelkezésetekre.

A szombathelyi állomáson nem csak előadással, hanem egy profi játékosunk elleni párharccal, illetve a versenyzésre kialakított számítógépeink kipróbálásának lehetőségével is készülünk.

Látogassatok meg minket!
Hajrá, IAS!