Odalett az első 30 perc lendülete

Odalett az első 30 perc lendülete

Nagy riválisától kapott ki az évzárón az Illés Akadémia U12.

Illés Akadémia U12 – ETO FC Győr U12 0–3 (0–0, 0–1, 0–1, 0–1)
Illés Aka. U12:
Kovács V. – Novák, Tóth N., Hányi, Lajos – Baranyi, Németh L., Lengyel – Mihók. Cserék: Dudás – Boda, Molnár B. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Napos időben, de erős szélben feszült egymásnak az U12-es észak-nyugati bajnokság két kiemelkedő csapatának összecsapása. Távoli lövésekkel kísérletezgettünk a meccs elején, ám vagy célt tévesztettünk, vagy védeni tudott az ETO-kapus. Lajos Patrik és Lengyel Ágoston lövésénél is bravúrt mutatott be a győri hálóőr.

Nem változott a játék képe a következő felvonásban sem: építettük a játékunkat és kombinatív focival szerettünk volna gólt szerezni, de a győri védelem jól állta a sarat. Az első távoli szomszédvári próbálkozás a 34. percben történt, ám Dudás Noel szépen fogta a 13 méteres lövést. Sajnos egy labdakihozatalba belesültünk három perccel később, amiből a vendégek megszerezték a vezetést. Egyáltalán nem volt benne a meccsben a győri gól, kicsit meg is zavart minket, egy újabb lövést Dudás Noel a léc alól kapott ki szép mozdulattal.

Sajnos a fordulás után még aludtunk, amikor egy bal oldali beadás után centerpozícióból tudtak betalálni a Rába-partiak, 0–2. Nem is tudtunk megújulni ebben a felvonásban, így 0–2-ről kezdődött számunkra a bajnokság utolsó 20 perce.

Fantomtalálattal iratkozott fel a gólszerzők közé egy újabb győri: a lövést a kapufára ütötte Dudás Noel, ami a felső kapufa alsó lapjáról a gólvonal környékére pattant, ezt mi a mezőnybe vágtunk ki, ám a játékvezető gólt ítélt. A támadásainkban ekkor már nem volt erő, talán egy kicsit a hitünket is elveszítettük, így vereséggel zártuk a szezont.

Az első időszakban komoly fölényt alakítottunk ki: csak a kapusának köszönheti az ETO, hogy bő fél óráig 0–0 volt az eredmény. Annak ellenére, hogy teljesen rendben volt a játékunk ebben a periódusban, a megszerzett gól után fokozatosan fölénk kerekedett a győri együttes. Azért vagyok szomorú, mert az első etap kifejezetten jó játékát a későbbiekben nem tudtuk megismételni

– értékelt Tóth Zsolt vezetőedző.