Névnapi ajándék a vezetőedzőnek

Névnapi ajándék a vezetőedzőnek

Magabiztos győzelmet aratott az U15-ös csapatunk.

Illés Akadémia U15 – Diósgyőri VTK U15 3–0 (3–0)
Illés Aka. U15.: Németh H. – Kopácsi B. (Bonchis, 50.), Stefanich, Bodrogi, Szentkirályi (Koósz, 60.) – Balikó, Bolla, Kopácsi Á. (Csörnyei, 70.) – Horváth A. (Sabia, 41.), Katona (Horváth B., 70.), Wolf (Takács-Földes, 41.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Katona (5., 1–0), Bolla (8., 2–0), Wolf (34., 3–0)

A két ponttal előttünk járó DVTK érkezett Szombathelyre. Őszről kellemes emlékeink voltak Miskolcot illetően: a DVTK stadionjában játszhattunk, és 5–1-re sikerült nyerni. A mai meccs alapján úgy tűnik, fekszik nekünk a piros-fehér csapat játéka. Egy kontra, illetve egy, az ellenfél térfelének középén történő labdaszerzés után kétgólos előnyre tettünk szert. A mieink kontrollálták a mérkőzést: volt egy-egy időszak, amikor a DVTK át-átmerészkedett a térfelünkre, de igazán nagyot nem kellett védenie Németh Hunornak. Wolf Gergő szemfüles találatával már három volt közte, gyakorlatilag az első félidőben eldőlt a három pont sorsa.

Fordulás után is inkább előttünk adódtak lehetőségek, de már nem voltunk eléggé élesek. Jó passzban van a társaság, a legutóbbi öt meccsen tíz pontot gyűjtöttünk. A győzelemmel éppen a DVTK-t megelőzve léptünk fel a 11. helyre.

Hamar megszereztük a vezetést, sőt, gólra gólt lőttünk, így nyugodtan futballozhattunk. Kontrolláltuk a meccset, védekezésben abszolút fegyelmezettek voltunk – volt ugyanis olyan időszak, amikor valamilyen szinten védekezésre kényszerültünk, de mindezt jól megoldottuk. Az átmenetekben, illetve a kontráinkban benne volt a gól, teljesen megérdemelten nyertük meg a meccset. Büszke vagyok a srácokra, és köszönöm szépen névnapi ajándékként a három gólt és a három pontot

– értékelt a mérkőzés után Németh Richárd.