Nemzetközi torna az Illés Akadémián

Nemzetközi torna az Illés Akadémián

16-16 csapattal rendezzük meg a Nyárnyitó Tornát az U11-es és az U12-es korosztályok részére.

A koronavírus-járvánnyal terhelt időszak után ismét megrendezzük az U11-es és az U12-es korosztályok részére az Illés Akadémia nemzetközi tornáját. A magyarországiak mellett Ausztriából, Romániából, Szlovákiából és Szlovéniából is érkeznek csapatok hozzánk.

Szombaton (június 17-én) az U11-esek játszanak akadémiánk centerpályáin. Náluk a játékidő 15 perc. Négy csoportban szerepelnek a csapatok. Az első mérkőzés 10 órakor kezdődik.

Az A jelűbe az osztrák JAZ GU-Süd, valamint a MOL Fehérvár FC, a ZTE FC és az Illés Akadémia U10 kapott besorolást. A B-csoportban játszik a pozsonyi FK Inter, a Honvéd-MFA, a Komárom VSE és a Lurkó UFC. A C jelű négyesben lesz a szlovén NS Mura, a partiumi ACS Viitorul Arad, az FC Ajka és a Szombathelyi Haladás VSE. A D-csoportban szerepel a pozsonyi FC Petrzalka 1898, a székesfehérvári Főnix-Gold FC, a Veszprémi FC USE és az Illés Akadémia U11.

Ezt követően a helyosztók jönnek, innentől már egyenes kieséses rendszerben zajlik a torna, a döntő 15:09-kor kezdődik, ezután rendezzük a díjátadást.

Vasárnap (június 18-án) az U12-eseké lesz a terep: a két centerpálya mellett már az 5-ös és 6-os jelzésű játéktereken is zajlanak majd a meccsek. Itt 20 percig tartanak majd a találkozók.

Az A-csoportban játszik a szlovén NK Maribor, a Zalaegerszeg, a Pécsi MFC és a Gyirmót. A B-be kapott besorolást a stájer JAZ GU-Süd, a Lurkó UFC, az MTK Budapest és a Paksi FC. A C jelű négyesben szerepel a pozsonyi FK Inter, a Ferencváros, az FC Ajka és az Illés Akadémia. A D-csoportban játszik a szlovén NS Mura, a román ACS Viitorul Arad, a MOL Fehérvár FC és a Honvéd-MFA.

A találkozók itt is 10 órakor kezdődnek. A csoport első kettője az Aranyágon, a harmadik-negyedik helyezett az Ezüstágon folytatja a küzdelmet. A döntőre 15:18-kor kerül sor, majd pedig következik a díjkiosztó.

Kérjük a szülőket és az érdeklődőket, hogy a környékbeli utcákban parkoljanak, elsősorban az Eötvös József utcában – a Szarka Zoltán utcába a csapatokat szállító buszok érkezhetnek be.

A tornák eredményei követhetőek a Meinturnierplan.de oldalán.

U11-es torna:
www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1683279756

U12-es csoportkör:
www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1683738921

U12-es ezüstág:
www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1683743556

U12-es aranyág:
www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1683744606