Nemzetközi találkozók a programban

Nemzetközi találkozók a programban

A tervek szerint osztrák vendégek érkeznek hozzánk.

Az U19-es korosztályunkból Pataki Márk, Tarján Patrik, Dezamits Dominik, Simut Mario Lucas, Szijjártó Ármin, Horváth Rajmund és Doncsecz Levente is tagja a Szombathelyi Haladás 25 fős keretének, akik hétfő reggel Horvátországba utaznak egyhetes edzőtáborba. (FRISSÍTÉS: Betegség miatt Simut Mario Lucas nem utazik, helyette Nagy Benjámin került a keretbe.) Horváth Rudolf és Horváth András hét edzést tart a csapatának, míg Kovács László és Nagy József hatot, és a tervek szerint a szombati napon a GAK Juniors ellen szerepel mindkét együttesünk. FRISSÍTÉS: Sajnos a csütörtöki napon az osztrákok kénytelenek voltak lemondani a mérkőzéseket.

Hét tréningre készülhetnek a Németh Richárd-Körhöcz György edződuó U16-osai is.

Az Illés Akadémia U15 hatot fog edzeni a héten, és egy mérkőzés vár a srácokra. Kedden a Lurkó UFC U17 ellen meccselnek a srácok.

Szűcs János U14-esei öt alkalommal jelentkeznek tréningre, és egy felkészülési találkozót játszanak, szerdán a Lurkó UFC U16-tal.

Nagy László minden hétköznap délután várja a tanítványait, míg szombaton Tapolcára mennek, és a Novák Dezső emléktornán vesznek részt.

Ugyancsak délutánonként tartja meg az edzéseket az U12 részére Tóth Zsolt.

Faggyas Milán U11-esei pénteken edzenek Vépen, míg az U10-esek Biegner Dániel vezetésével hétfőn és pénteken. A tervek szerint utóbbi korosztályunk részt vesz a répcelaki Tigris Kupán. Hujber Gábor az U9-esekkel szerdán és csütörtökön, míg Pados József az egy évvel fiatalabbakkal kedden, csütörtökön és pénteken találkozik Táplánszentkereszten. Az U8-asok is indulnak a répcelaki teremtornán. Szabó Róbert kedden és csütörtökön a Dési iskolába várja az U7 tagjait.

Nagyüzem kezdődik a lányoknál is. Tebeli György hét edzést tart a leány U19-es csapatunknak, és szombaton Székesfehérváron szerepel az együttes. Győrffy Mátyás és Kiss Zsófia szerdai szabadnappal hat tréninget tart majd a leány U17-nek, és szombaton a Pápa ellen játszanak majd. Szintén hat edzést tart a Luki András–Kollár Anna-edzőpáros a leány U15-ös korosztálynak.