Nemsokára indul az e-sport oktatás is

Nemsokára indul az e-sport oktatás is

Elindult a jelentkezés a 2021/22-es tanévre.

Az Illés Akadémia 2021 szeptemberétől e-sport oktatást is folytat, így iskolánk várja a jelentkezőket. Aki a videójátékok szerelmese, és szeretné a legjobbat kihozni önmagából, az a legjobb helyre kerülhet!

A magániskolánkban az Illés Akadémia kötelékében a legprofibb körülmények között fejleszthetik a gyerekek a tudásukat. A cél, hogy profi e-sportoló váljon belőlük! Fontos a fizikai felkészültség, a mentális képzettség és az akaraterő, hogy tényleg a legjobbak között tarthassák számon a növendékeinket. Ugyanúgy, mint a labdarúgásban!

Az oktatást személyi edző, dietetikus, sportpszichológus, rehabilitációs specialista, Magyarország legprofibb gépparkja, e-sport-specifikus stáb segíti. Mindehhez hozzájárul a továbbtanulási lehetőség támogatása, a már kialakult nemzetközi kapcsolataink, a biztos háttér, valamint az étkezések, a szállás és a közös utazások.

A középfokú oktatás mellett folytatott e-sport tanuláshoz olyan létesítmény, berendezések és eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik az e-sport iránt érdeklődők versenyzővé válását. A tanulmányok kezdetén gamer célzatú képzés zajlik – és akik valamelyik szegmensben igazán tehetségesek, azokat később az Illés Akadémia Spirit edzői veszik szárnyaik alá.

Amennyiben szeretnél te is akadémista lenni, jelentkezz bátran! Elsősorban kilencedikes diákok jelentkezését várjuk, de ha más korosztályt képviselsz, akkor se habozz! Jelentkezz az alábbi linken:  https://forms.gle/1PRFkJmNz9s6rnwf9

További kérdéssel keresd bátran szakosztályvezetőnket az [email protected] email címen, vagy a  +36202234020 telefonszámon!