Németh Zsófia Peónia és Kaszap Kamilla kapott meghívót az U19-es válogatottba

Németh Zsófia Peónia és Kaszap Kamilla kapott meghívót az U19-es válogatottba

Március 13-a és 17-e között, Gyulán edzőtáborozva készül az áprilisi Eb-selejtezőre női U19-es válogatottunk.

Turtóczki Sándor csapata két határmenti mérkőzést is játszik Románia hasonló korosztályú válogatottja ellen. Akadémistáink közül ezúttal Németh Zsófia Peónia és Kaszap Kamilla kapott meghívót.

Az U19-es válogatott a kontinentális selejtezőjét Olaszországban, Curtarolóban és Abano Termében, április 6-án a svájci, 9-én az olasz, 12-én pedig a bosnyák csapat ellen játssza majd.

Az UEFA és az érintett tagszövetségek megállapodtak a korábban elhalasztott, magyarországi rendezésű női U17-es Eb-selejtező elitkör (A-liga, második szakasz) pótlásáról.

Eszerint a magyar, a cseh, a spanyol és az ukrán válogatott az U19-esekkel párhuzamosan, április 7-én, 10-én és 13-án lép majd pályára. A nemzetközi helyzetet figyelve, természetesen továbbra is kétséges, hogy az ukrán csapat – immár ebben az új időpontban – részt tud-e venni a selejtezőn.

A sorsolás szerint a mi csapatunk április 7-én, Telkiben Csehország, három nappal később, ugyanitt, Spanyolország, végül pedig – Felcsúton – Ukrajna ellen játszhat.