Nem született gól az U14-esek találkozóján

Nem született gól az U14-esek találkozóján

Végre nem kapott gólt Tóth Zsolt csapata. A múlt heti győzelem után ezúttal ez egy ikszre volt elegendő.

Diósgyőri VTK U14 – Illés Akadémia U14 0–0
Illés Aka. U14.: Tama  – Bécsy (Szalay, 58.), Rózsa, Kelemen, Pál – Palkó, László, Németh R. – Abért (Vert, 67.), Blum (Mayer, 67.), Szabó B. (Őri, 52.) Vezetőedző: Tóth Zsolt.

A meccs elejétől kezdve az U14-es csapatunk lépett fel támadólag, míg a hazaiak inkább gyors ellentámadásaikban bíztak. Szünet után még inkább a hazai térfelére helyeződött át a játék, ám hiába találtak a mieink háromszor is a kapuba, a játékvezető les címén egyiket sem adta meg. A győzelemhez Tóth Zsolt együttes állt közelebb.

Már az első percektől kezdve a hazaiaknak estünk és helyzetek sorát alakítottuk ki, azonban nem tudtunk kapuba találni. A Diósgyőr kontrázott, de ezeket kontrollálni tudtuk. Szünet után fokoztuk a nyomást: három begyakorolt figura után is szereztünk gólt, de egyiket sem adták meg. Az utolsó percben pedig Tama Máté bravúrja kellett ahhoz, hogy legalább egy ponttal térhessünk haza a hosszú útról. Összességében egy nagyon jó DVTK ellen akaratos futballt mutattunk be, sajnálom, hogy nem sikerült megszerezni a három pontot, de annak örülök, hogy nullára hoztuk le a meccset hátul

– mondta a találkozót követően Tóth Zsolt, csapatunk vezetőedzője.