Nem sikerült feltenni az i-re a pontot

Nem sikerült feltenni az i-re a pontot

Hiába játszott sokkal jobban a hazai Vasasnál akadémiánk U14-es csapata, mivel szerzett gól nélkül így csak maximum 0–0 lehetett a meccs vége.

Vasas Kubala Akadémia U14 – Illés Akadémia U14 0–0
Illés Aka. U14.:
Varga N. – Angler J. (Bosnyák Bence, 60.), Szakály (Tóth D., 70.), Bogdán (Hányi, 41.), Nyári – Hideg (Börczi, 47.), Mihály (Kiss-Szécsényi, 60.), Bosnyák Botond (Grádvohl, 60.) – Horváth Á. (Tasnádi Zs., 70.), Sánta, Papp M. Vezetőedző: Nagy László.

Vasas-támadásokkal kezdődött a mérkőzés, ám nagyon hamar átvették az irányítást Nagy László tanítványai, akik a folytatásban már egyértelműen fölényben játszottak. Ifjú akadémistáink nagy akarattal, rendkívül kombinatívan futballoztak, ami több helyzetet is eredményezett. A két legnagyobb talán Sánta Richárd és Bosnyák Botond előtt adódott, de sajnos ezekből sem született gól, így a félidőben 0–0 volt az állás.

Szünet után a mieink ott folytatták, ahol előtte abbahagyták, azaz sok labdát szereztek az ellenfél térfelén, és ezúttal az átmenetek is jók voltak. Így pedig végig dominálni tudtak U14-eseink, csupán a gól hiányzott a játékukból. Pedig a lehetőségek a második játékrészben is megvoltak, de vagy az ellenfél kapusa védett, vagy a védőik blokkoltak, vagy pedig akadémistáink hibáztak az utolsó mozzanatoknál. Így hiába voltak sokkal jobbak a mieink, a meccs vége 0–0 lett.

A mérkőzés után azt mondtam a gyerekeknek, hogy a futball néha igazságtalan. Nagyon szurkoltam nekik, hogy gólt tudjanak rúgni, mert a mai napon győzelmet érdemeltek volna. Úgy érzem, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként a Vasas fölé tudtunk kerekedni. Csak tényleg az a bizonyos pont hiányzott az i-ről. Gratulálok a gyerekeknek. A befektetett munka és ez a győzni akarás meg fogja hozni az eredményét. Amit a foci elvesz, azt később visszaadja

– nyilatkozta a mérkőzés után Nagy László vezetőedző.