Nem sikerült betalálni

Nem sikerült betalálni

A meccs elején és a végén viszont a hazaiak eredményesek voltak.

ZTE FC U13 – Illés Akadémia U13 2–0 (1–0, 0–0, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U13:
Varga N. – Laczó, Hányi, Tóth D. – Hideg, Gurzó – Horváth Á., Moldován, Grádvohl. Cserék: Szakály, Szántó, Bosnyák Botond, Tasnádi, Angler, Bosnyák Bence. Vezetőedző: Nagy László.

Nagyon szeretett volna az Illés Akadémia U13-as csapata a jó játék mellett eredményt is elérni végre a Zalaegerszeg ellen. Mi szerveztük a játékot, ám néhány perc elteltével egy potyagóllal a hazai csapat szerzett vezetést. Ezek után is inkább nálunk volt a labda, igyekeztünk felépíteni a játékot, a büntetőterületig el is jutottunk, ám ott hiányzott a további kreativitás. A hajrában aztán egy sokadik felívelt labdát rosszul védekeztük le, ezek után betaláltak a hazaiak és eldőlt a három pont sorsa.

Az eddigiekhez hűen jól kezdtük a mérkőzést. A támadásépítés előkészítése jól működött. Többet volt nálunk a labda, a védekezésünk stabil volt, a labdákat jól hoztuk fel. Az ellenfél a pontrúgásokra és a felívelésekre apellált. Nyomtunk, de helyzetünk nem volt, kapuralövésig nagyon ritkán jutottunk. Nem lehettem elégedetlen, hiszen hosszú távon gondolkodunk: nagypályán jól fogunk kinézni, mert az alapelveket betartják a srácokat. Nyíltan játszunk, egy az egyben védekezünk, a bekapott gól benne van a játékban, viszont rúgnunk kellene. Az eredményességet nézve ma jobb volt a ZTE, de hosszú távon tekintve a mieink a jobb csapat

– mondta a találkozó után Nagy László.