Nem éltünk a lehetőségeinkkel

Nem éltünk a lehetőségeinkkel

Cívisvárosi siker született az U14-esek találkozóján.

DVSC-DLA U14 – Illés Akadémia U14 3–0 (1–0)
Illés Aka. U14.: Tama – Szijjártó Áron, Takács D., Blum, Kelemen (Szabó B., 75.) – Palkó, Mayer, Szalay (Bécsy, 57.) – Őri (Vér, 69.), Szijjártó Ábel, Abért (László, 40.). Vezetőedző: Catalin Azoitei.

A bajnoki cím várományosának otthonában nem ijedtek meg a mieink. Valamivel többet birtokolták a labdát a debreceniek, de nem játszottak igazán jól. Ezért is volt rendkívül bosszantó, hogy a 7. percben egy nagy védelmi baki után vezetéshez jutott a DVSC. Adódtak helyzetek előttünk is, de a szünetig nem változott az eredmény. Szünet után sem változott a játék képe. Az 56. percben egy 16 méteres lövéssel duplázta meg előnyét a Kisloki, míg a lefújás előtt röviddel megint betaláltak a pirosmezesek, kialakítva a 3–0-ás végeredményt.

A mérkőzés elején mezőnyfölényt alakítottak ki a hazaiak, de mi szervezetten védekeztünk. Voltak veszélyes kontráink, de ezek kimaradtak. Egy abszolút elkerülhető hiba után szerezte meg a vezetést a DVSC. A második félidő elején több olyan lehetőségünk volt, amiből gólt kellett volna szereztünk, de a kontráink nem voltak eredményesek, és végül egy átlövésgóllal, valamint egy utolsó perces egyéni hiba utáni találattal 3–0-ás hazai siker alakult ki. Pozitívum, hogy több tudatos bontásunk volt a széleken, ebből kell támadólag előbbre lépnünk. Dolgozunk tovább, készülünk a Pécs elleni fontos mérkőzésre

– mondta Tóth Zsolt a találkozót követően.