Negyvenhárman játszottak az NB III-ban

Negyvenhárman játszottak az NB III-ban

Az Illés Akadémia korábbi növendékei huszonhat csapatot erősítenek.

A Keleti-csoportban öten játszottak öt együttesben. Fördős Adrián a BKV Előre, Orovecz Ádám a Füzesgyarmat, Kócsa Tamás a Salgótarjáni BTC, Farkas Márk a Sényő, Hegedűs János a Diósgyőri VTK második gárdájában.

Kilenc klubnak adtunk labdarúgót a Közép-csoportban. Fábiánkovits István a Honvéd II-ben, Telinger István a Ceglédben, Soós Bence az Erzsébeti SMTK-ban, Bata Kristóf Hódmezővásárhelyen, Tóth Kristóf a Meton-FC Dabasban, Füredi Patrik a Szekszárdban, Molnár Sándor a Dunaújvárosban szerepelt. Ketten voltak a III. Kerületben: Schuszter Ronald és Kirják Henrik, hárman pedig a Paks II-ben: Debreceni Zalán, Volter Patrik és Simon Barnabás. Utóbbiak mindhárman az NB I-ben is bemutatkoztak ezen az őszön.

A Nyugati-csoportban 12 csapatban 25 egykori Illéses játszott. A patinás Kaposvári Rákóczit korábbi U19-es vezetőedzőnk, Horváth Rudolf irányítja, a somogyiaknál futballozik Horváth Balázs. Tóth Gergő Ádám és Jakab Dávid a Balatonfüredet erősítik, Kovács Ádám és Gaszner Roland Tamás a Bicskét, Soltész Barnabás a Budaörsöt. A Kelen SC alkalmazásában áll Kádár Máté, a Komároméban Szecsődi Gergő, a Teskándéban Lórántfy Barnabás és Borbács Ádám. A Majosi SE játékosa Czuczi Péter, a Puskás Akadémia II-ben szerepel Kapus Barnabás. Négyen vannak a Veszprémben – ezzel ők dobogósok a harmadik vonalban az Illés Akadémia korábbi játékosait tekintve – hiszen a Királynők Városában futballozik Horváth Hunor, Tóth Martin, Major Norbert és Varga Márk Csaba. A ZTE II-ben öten vannak: Papp Csongor, Bolla Bence, Vert Tamás, Huszti András és Gyurján Márton, míg a szomszédvár Nagykanizsában szintén öten: Kovalovszki Máté, Szabó Patrik Zsolt, Török Milán, Varga Dominik és Szilágyi Adrián.

Nyitókép forrása: www.rakoczifc.hu