Négy korosztályunk is Bécsújhelyen szerepel

Négy korosztályunk is Bécsújhelyen szerepel

Tíz csapat korosztályonként, tíz perces mérkőzések.

Az Illés Akadémia négy korosztálya: az U9, az U10, az U11 és az U12 utazik Bécsújhelyre. A Fussballschule Raffl NSG-Steinfeld-Trophy néven rendezi meg a tornát. A szombati programban a páratlan korosztályok játszanak.

Az U9-eseknél tíz csapat indul a délelőtti eseményen: nyolc osztrák és egy szlovén csapat mellett mi képviseljük Magyarországot. Hujber Gábor együttese az A-csoportban játszik majd, ellenfeleink az Austria Wien, a Sturm Graz, a Wolfsberger AC és az NSG Steinfeld lesznek.

Az U11-eseknél mellettünk a Slovan Bratislava érkezik még külföldről. Biegner Dániel csapata a B-jelű ötösben szerepel a Rapid Wien, a TSV Hartberg, az FC Admira és a rendező Fussballschule Raffl ellen. Délután játszanak majd a gyerekek.

Vasárnap délelőtt az U10-esek lépnek majd pályára. Ebben a korosztályban az Illés Akadémia, az MTK és a Slovan Bratislava kapott meghívót a hét osztrák együttes mellé. Faggyas Milán csapata a B-csoportban a Rapid Wien, a Slovan, az FC Admira és a Fussballschule Raffl ellen futballozik majd.

A sort az U12-esek zárják: itt is az MTK és a pozsonyiak érkeznek vendégként Ausztriába. Tóth Zsolt korosztálya a B-ötösben a bécsi Rapid, a TSV Hartberg, az FC Admira és a Fussballschule Raffl együtteseivel mérkőznek meg.

A találkozók mindegyike 10 percig tart, a csapatok 5+1-es felállásban szerepelnek.

A bécsújhelyi torna helyszíne az Arena Nova lesz, a pontos cím: Wr. Neustadt, Rudolf-Diesel-Straße 30.