Nagyon boldog születésnapot!

Nagyon boldog születésnapot!

Ma tölti be 15. életévét Németh Hunor Gábor.

Hat éves múlt Hunor, amikor Répcelakon kezdett el játszani. A 2018/2019-es kiírásban a Vas megyei U14-es bajnokságban debütált: 2018. szeptember 26-án védett először (ebben a bajnokságban szűkített játéktéren, 8+1-es felállásban fociznak a csapatok). Három meccsen is megóvta kapuját a góltól. Még 2019 őszén is ebben a bajnokságban szerepelt, ám egy éve az Illés Akadémia kötelékébe került. 2020. február 29-én debütált a zöld-fehéreknél az országos U14-es I. osztályban. Méghozzá Újpesten, ahol egy félidőt emberhátrányba játszva 4–4-es döntetlent ért el a szombathelyi együttes. A félbeszakított küzdelemsorozatot a hatodik helyen fejezte be csapatunk.

Idén már az U15-ösök között játszik Hunor: háromszor kezdőként, egyszer pedig csereként kapott lehetőséget az ősz során.

Hunorról Németh Richárd, az Illés Akadémia vezetőedzője így vélekedik:

Nincsen könnyű helyzetben, azonban szorgalmasan dolgozik azért, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen. Amiben sokat kell fejlődnie az a lábbal való játék, a határozottság és a megfelelő önbizalom megszerzése.

A vezetőedző által elmondottakat Németh Gábor kapusedző is kiegészítette:

Huni lényegében egy éve van itt az Illés Akadémián, így egyértelműen tanulási fázisban van. Úgy gondolom, hogy a tehetsége megvan ahhoz, hogy akadémiai szinten teljesítsen. Ehhez persze még nagyon sokat kell fejlődnie, de az elmúlt hónapokban már bizonyította, hogy képes erre!