Most nem vártunk az utolsó másodpercig

Most nem vártunk az utolsó másodpercig

Valamivel több, mint egy hónapja a derbi zárópillanatában szerzett találattal győzték le 6–5-re az Illés Akadémia Edzői a PESZI FC csapatát, ezúttal azonban sokkal simában nyertek 4–2-re a mieink.

Április közepén az egész városi kispályás labdarúgó bajnokság egyik legizgalmasabb meccsét játszottuk a PESZI gárdájával, ugyanis a mérkőzés 58. percében még az ellenfél vezetett 5–4-re. A végjátékban aztán előbb Varga Roland egalizált, majd Sátori Barni az utolsó másodpercben a győzelmet is kiharcolta: 6–5 lett az idegőrlő derbi vége a javunkra.

Most viszont mondhatni nagyon „csendesen” telt az összecsapás első negyedórája: csak Szabella Oliver helyzete volt említésre méltó, amikor is a védők a gólvonalról vágták ki a labdát. Nálunk viszont Németh Gábornak szinte védenivalója sem igen akadt. A 16. percben aztán Szabella Oli gondolt egy merészet és jó 11 méterről a hálóba bombázott. Nem sokkal később pedig már 2–0 volt ide: Tóth Máté príma passzát Havasi Marci váltotta gólra. Ezt követően itt is, ott is volt egy nagyobb ziccer, majd jött a harmadik találatunk: Fazekas Norbi egy lecsorgó labdát lőtt a hálóba. A 23. minutumban váratlanul szépített az ellenfél: Gaca hatalmas védése után a kipattanót lőtték a kapunkba, így a szünetben 3–1-re mentek Edzőink.

A második játékrészt Fazi életerős lökete vezette be, amire egy kapufával válaszolt a PESZI FC. A 42. percben aztán eldőlt a három bajnoki pont sorsa: Horváth Bandi lövésébe Szabella Oli piszkált bele úgy, hogy a labda a hálóban kötött ki. Ezt követően viszont az ellenfél vette át az irányítást és Schmidt Gábor több esetben is csak bravúros védésével tudta őket megakadályozni a gólszerzésben. A 48. percben azonban már Smici sem tudott segíteni: az ellenfél 4–2-re alakította az eredményt, ami aztán a lefújásig már nem is változott.

Edzőink legközelebb május 24-én kedden 19.30 órakor lépnek pályára, még pedig a jelenlegi éllovas, Atlantisz Sé SE ellen.

PESZI FC – Illés Akadémia Edzők 2–4 (1–3)
Gólszerzők:
Szabella O. (2), Havasi M., Fazekas N.