Most is nyolcszor rezgett meg az ellenfél hálója

Most is nyolcszor rezgett meg az ellenfél hálója

Újra nyert, és ezzel növelte előnyét a tabella élén az Illés Akadémia Fiatalok csapata.

A Városi Kispályás Labdarúgó bajnokság 10.fordulójában az Atlantisz Sé SE csapata várt ránk.  Ellenük ősszel nagyon szoros meccset játszottunk, és csak az utolsó percben biztosítottuk be a győzelmet, így ennek fényében készültünk a hétfő esti derbire.

Zöld-fehér csapatunk rendelkezésére a Gadavics – Győrffy, Marton, Koronczai, Szeiler, Halmosi, Szabella, Bokor sor állt: Halmosi Szabolcs ezen a meccsen debütált. Ahogy az megszokott, most is nagy elánnal vetettük bele magunkat a mérkőzésre és Szabella Olivér révén már az első percekben vezetést szereztünk, 1–0. Nem sokkal később Koronczai Patrik ment el a bal szélen és erős centerezése utat talált végül a kapuba további érintés nélkül, 2–0. Ezután túlzottan megnyugtattuk magunkat és a séi csapat többször is veszélyeztetett, több Gadavics-védést követően egy bedobás után fejeltek gólt, majd rá egy percre egy életerős átlövésük is célt talált, így hamar újra egyenlően álltak a felek, 2–2! Mintha “jól” hatott volna Fiataljainkra a két bekapott találat… a félidő vége előtt Marton Zoli lövését még ugyan védte az ellenfél cerberusa, de a kipattanót Oli zúdította a léc alá, 3–2-vel fordult a két gárda.

A második játékrészben aztán nem engedtük ki a kezünkből a gyeplőt, hamar megszereztük a negyedik gólunkat, Szabella szögletet követően Győrffy Matyi lőtt kapásból védhetetlen gólt, 4–2! Nem sokkal később egy oldalról való berúgás után Szabella Oli, a kapus és egy védő között flipperezett a játékszer olyan szerencsésen, hogy 5–2-re alakította az állást. A hatodik találatot egy szép háromszögelés előzte meg: Szabella Oli, Győrffy Matyi, Marton Zoli volt a labda útja, Zoli közelről talált az üresen maradt kapuba. Gadával sokszor alakítunk ki 6:5 játékot, most is így volt! Bár előbb labdát veszített, de visszaszerezte azt és elindított egy olyan akciót, mely során minden pályán lévő játékosunkon átfolyt a labda: Szeiler kiugratása végén pedig Matyi tolta el a kapus mellett és passzolta el mellette, míg Szabella biztosra ment és bepasszolta közelről a kihagyhatatlant, 7–2. Góljaink sorát Bokor Ádi zárta, a portás mellett csavarta el a labdát, ezzel kialakítva a 8–2-es végeredményt.

Összegezve egy kiélezett, szoros első félidőt egy domináns második követte, és a tabella élén immár 6 ponttal vezet az Illés Akadémia Fiatalok csapata.

Jövő hétfőn a Peszi FC csapata ellen játszunk, a bajnokságban tőlük kaptunk ki ősszel, így kemény csatára számíthatunk majd most is.

Illés Akadémia Fiatalok – Atlantisz Sé SE 8–2 (3–2)
G
ólszerzők: Szabella (4), Győrffy, Koronczai, Marton, Bokor