Hat növendékünk lépett pályára a Szeged ellen

Hat növendékünk lépett pályára a Szeged ellen

A Haladás Viktória 3–2-re alulmaradt az alföldiekkel szemben a 15. játéknapról pótolt összecsapáson.

Hétközi találkozó elé nézett a Haladás Viktória, amely szerdán kora délután a Szeged gárdáját látta vendégül a Haladás Sportkomplexumban.

Markó Edina keretében ezúttal tíz akadémista korú játékos kapott helyet: a zöld-fehérek összeállítása Dobó-Nagy Boglárka nevével kezdődött, mellette pedig Csáki Eszter és Pintér Tekla is pályán volt a kezdő sípszó pillanatában – valamennyien végig is játszották a mérkőzést. A szombathelyiek első cseréje – a szünetben – Németh Mirtill volt, aki Kránicz Viktóriát váltotta, majd bő tizenöt perccel később Csejtei Emília érkezett a pályára a születésnapos Feketevízi Tímea helyett. A mérkőzés hajrájában Hécz Zsuzsanna is pályára lépett az első gólt szerző Csizmadia Zsófia cseréjeként. Kerettag volt még Kiss-Lantos Hanna, Nagy Dorottya, Gravencz Gréta, valamint Szabó Fanni is, ám ők ezúttal nem jutottak szóhoz.

A két együttes egy jó iramú, lüktető mérkőzést játszott egymással, melyet szépségdíjas találatok is tarkítottak. A Haladás Viktória 0–2 és 1–3 után is fel tudott zárkózni egy gólra, az egyenlítés azonban már nem sikerült, így a Szeged gazdagodott a három bajnoki ponttal.

A vasiak a következő fordulóban, április 20-án, szombaton Győrben vizitálnak. A találkozón 15 órakor indul útjára a labda.