Minden versenykorosztályunk játszik a héten

Minden versenykorosztályunk játszik a héten

Pénteken, szombaton és vasárnap lépnek pályára a fiúk és a lányok.

A győzelemmel rajtoló U19-esek hét edzésen vesznek részt, és szombaton Győrben nyugat-dunántúli zöld-fehér rangadón szerepel majd Horváth András csapata.

Hét foglalkozásra jelentkeznek az Illés Akadémia U17-esei Kovács Lászlónál és Nagy Józsefnél. A fiúk hazai pályán, a MOL Fehérvár ellen javíthatnak szombaton.

Sátori Barnabás és Körhöcz György is hét tréninget tart. Az U16-os együttesünk szombaton az Újpesti TE vendége lesz.

Ugyancsak hét edzés szerepel az U15-ösök programjában. Németh Richárd és Varga Roland legénysége szombaton felkészülési mérkőzésen Székesfehérváron lép majd pályára.

Nagy László és Biegner Dániel szerdán ad szabadnapot az U14-es korosztályunknak, emellett pedig öt edzés vár a srácokra. A mieink az FTC vendégeként játszanak szombaton.

Hasonló programja van az U12-es és az U13-as csapatainknak. Hétfőtől-csütörtökig minden délután edzenek, majd pénteken hazai környezetben a Mosonmagyaróvárral meccsel mindkét együttesünk.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei, Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-esei, illetve Hujber Gábor U9-esei is négyszer-négyszer edzenek a héten: hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken.

Pados József U8-asai hétfőn, kedden és csütörtökön fociznak egy jót, míg szerdán a Sárvár FC ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Szabó Róbert U7-esei kedden, csütörtökön és pénteken fognak gyakorolni.

Az U19-es leánycsapatunk hétszer fog edzeni, de szerdán szabadnapjuk lesz. Tebeli György együttese szombaton a Szegedet fogadja majd.

Győrffy Mátyás U17-es leányai a hétköznapokon ötször, míg szombaton egyszer tréningeznek. Vasárnap Szegeden játszanak.

Ferencsik Evelin és Nagypál Fatima hat edzést tart az U15-ös lányoknak, és vasárnap ők is Szegeden szerepelnek bajnoki mérkőzésen.

Tóth Alexandra és Luki András U14-es korosztálya hétfőn, kedden és csütörtökön gyakorolnak, pénteken pedig a Budaörs SC ellen játsszák első hazai bajnokijukat.