Mindegyik versenykorosztályunk játszik bajnokit

Mindegyik versenykorosztályunk játszik bajnokit

Hazai pályán szerepel a fiú U19, U17, U16 és U14, valamint a leány U19 és U14.

Hétfőtől-csütörtökig öt tréninget tart Horváth Rudolf és Horváth András az U19-es csapatunknak: Borbács Ádámék pénteken a Nyíregyháza együttesét fogadják.

Hét edzésre jelentkeznek majd Kovács László és Nagy József tanítványai. Az U17-esek szombaton a Gyirmót FC Győrt látják vendégül.

Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai, az Illés Akadémia U16-osai ugyancsak hét alkalommal edzenek ezen a héten. Szombaton a Vasas ellen játszanak hazai bajnokit.

Hat edzést tart Sátori Barnabás és Varga Roland az U15-ösöknek. A srácok Budapesten szerepelnek szombaton az Ikarus BSE vendégeként.

Szűcs János U14-esei hatszor edzenek, majd szombaton 10 órakor az ETO FC Győr ellen bizonyíthatnak az Illés Akadémia műfüves pályáján. FRISSÍTÉS (2021. 10. 26.): A találkozó az ETO kérésére elmarad, új időpontja 2021. november 17.

Nagy László U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken tréningeznek, és szombaton Székesfehérvárra buszoznak.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt U11-es korosztálya, valamint Biegner Dániel és Somfalvi Péter U10-esei hétfőn Bozsik kiemelt tornára utaznak, míg pénteken hazai környezetben tartunk bajnoki fordulót. Az ellenfelek az ETO FC Győr és a MOL Fehérvár csapatai lesznek. Edzéseket kedden és csütörtökön tartanak.

Az U9-eseknek is hasonló a programja. Hujber Gábor és Balogh Bence csapata Veszprémbe megy hétfőn a Bozsik kiemelt tornára, szerdán és csütörtökön tréningeznek, míg pénteken a győriekkel és a fehérváriakkal játszanak bajnokikat.

Pados József és Nagy Zoltán hétfőn, kedden és csütörtökön várja a gyerekeket gyakorlásra, míg Szabó Róbert és Csikortás Dávid U7-esei kedden, szerdán és pénteken fociznak majd együtt.

A Tebeli György vezette U19-es lányok négyszer tréningeznek. Pénteken az ETO FC Győrrel játszanak bajnokit az akadémián. FRISSÍTÉS (2021. 10. 26.): A találkozó elmarad, új időpontja 2021. november 24.

Győrffy Mátyás és Fenyvesi Evelin négy edzést tart az U17-es lányoknak, a Luki András–Kollár Panna-edzőpáros irányította U15-ös lánycsapatunk pedig öt gyakorlásra jelentkezik. Mindkét csapat Győrben játszik szombaton.

Tóth Alexandra csapata hétfőn a Veszprémet fogadja, majd három edzést követően az U14-esek szombaton a Gyirmót ellen játszanak szintén hazai pályán.