Mindegyik korosztályunk játszik mérkőzést a héten

Mindegyik korosztályunk játszik mérkőzést a héten

Ráadásul heten az U-válogatottakkal edzőtáboroznak.

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-es csapatunk négyszer edz a héten, valamint két meccset is játszik. Szerdán az ifjúsági BL-ben induló ETO FC Győr vendégei lesznek Woth Ádámék, míg szombaton a Vas megyei I. osztályban szereplő Kőszeg érkezik az akadémiára. A keretünkből Tóth Milán, Schuszter Ronald, Debreceni Zalán és Kállai Kevin az Oross Márton vezette U19-es válogatottal készül. Az együttes szerdán 13 órakor a Haladás Sportkomplexumban barátságos mérkőzést játszik Horvátországgal.

Urbán Anett és Tebeli György leány U19-esei ötször tréningeznek, majd vasárnap Budapestre utaznak. A 9. fordulóból elhalasztott Ferencváros elleni mérkőzést fogják pótolni a hölgyek.

Az U17-esek öt edzést követően vasárnap lépnek pályára. Sátori Barnabás és Szűcs János csapatának MTK elleni – a nyolc közé jutásért sorsdöntő fontosságú – találkozója 15 órakor kezdődik majd. Hárman: Simon Barnabás, Szabó Bence és Kállai Zalán az U17-es válogatott edzőtáborában vannak a héten, és szerdán Gyulán játszanak Románia ellen felkészülési találkozót.

Kovács László és Nagy József tanítványai hétszer gyakorolnak, majd szombaton 11 órakor a Mosonmagyaróvár ellen játszanak felkészülési meccset.

Az U16-os lányok minden hétköznap edzenek – szerdán közösen a Lurkó U13-asaival. Szombaton a Pápát fogadja edzőmérkőzésen Ferencsik Evelin és Győrffy Mátyás csapata.

Két korosztályunk: az U15-ösök és az U14-esek már a tavaszi szezont kezdik meg ezen a héten. Hat-hat edzést követően a Németh Richárd-Körhöcz György-, illetve a Catalin Azoitei-Tóth Zsolt-edzőpáros gárdái is Felcsútra látogatnak, ahol szombaton 11 órától játszanak a 16. bajnoki forduló keretein belül.

Négy tréning szerepel az U14-es leánycsapat programjában: kedden, csütörtökön és pénteken. Hétfőn a Lurkó U12-eseivel közös edzésjáték szerepel a tervekben. A Gődér Brigitta-Tóth Alexandra edzőpáros által irányított korosztály szombaton a Győrrel játszik. A 10. fordulóból elhalasztott találkozó 11 órakor kezdődik hazai környezetben.

Sűrű hetük lesz Szűcs János és Varga Roland U13-asainak és a Takács Csaba-Nagy László páros vezette U12-eseknek. Három-három tréning mellett három mérkőzés is lesz a héten. Szerdán Csornán játszik mindkét csapatunk, szombaton Pápán, vasárnap pedig a Honvéd vendégeként.