Mérkőzések, gólok, percek – Illés Akadémia U12

Mérkőzések, gólok, percek – Illés Akadémia U12

Megvizsgáltuk, mit mutatnak a számok Tóth Zsolt és Hujber Gábor együttesének 2023-as tavaszáról.

A vezetőedző elemzését követően megnéztük, milyen statisztikai mutatókkal bír a 2011-es korosztályunk 2023 első felében. Ahogy az U13-asoknál, úgy az U12-ben sem számolt tabellát a versenysorozatot kiíró Magyar Labdarúgó-szövetség: ha mégis így tett volna, akkor az Illés Akadémia a második helyen végzett volna. A 28 találkozóból 22-t nyertek meg a zöld-fehérek, egy döntetlen és öt vereség mellett. 115 gólt rúgtunk, 42-t kaptunk.

Mind a 14 tavaszi mérkőzésen játszott a két kapus: Dudás Noel és Kovács Viktor, valamint négy mezőnyjátékos: Hányi Bálint, Lajos Patrik, Lengyel Ágoston és Molnár Bálint. Csak egyszer hiányzott Németh Levente. 12 meccse volt Baranyi Borisznak, Boda Zéténynek, Majlinger Máténak, Németh Noelnek, Novák Bencének és Tóth Noelnek. Ötször szerepelt Mihók Martin, kétszer Bangó Benedek, egyszer-egyszer pedig Német Ádám és Varga Vince Lőrinc.

Németh Noel egy alkalommal a kiállítás sorsára jutott, míg két sárga lapot gyűjtött be Németh Levente. Egy-egy figyelmeztetést kapott Poszavecz Lénárd, Majlinger Máté, Novák Bence, Tóth Noel, Lajos Patrik, Varga Vince Lőrinc, Baranyi Borisz és Lengyel Ágoston.

A 115 találatunkon 13-an osztoztak. A házi gólkirály Baranyi Borisz lett 28 góllal, őt 21-gyel Lengyel Ágoston követi, míg Lajos Patrik 13, Mihók Martin 10, Novák Bence 9, Németh Levente 8, Tóth Noel 7, Bangó Benedek 6, Németh Noel és Hányi Bálint 5-5, Majlinger Máté, Varga Vince Lőrinc és Boda Zétény 1-1 találatot jegyzett.