Július hónap legjobbjai: Lukács Korina és Sipos-Kiss Dániel

Július hónap legjobbjai: Lukács Korina és Sipos-Kiss Dániel

Utánpótlás-nevelő centrumunk két világcég: az 11teamsports Magyarország és a Bestrong Magyarország támogatásával a 2023/2024-es szezonban is kiosztja a hónap legjobbja díjakat.

A Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében gyűltek össze akadémiai korosztályaink. A fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok tagjai közül választja ki az Illés Akadémia szakmai vezetése azokat, akiket a nyújtott produkciójuk alapján a hónap legjobbja díjat megkaphatják.

Bakos Roland szakmai igazgató számolt be a férfi szakág döntésről, miszerint a júliusban bemutatott edzésprodukció és mérkőzésteljesítmény alapján az Illés Akadémia legjobbja Sipos-Kiss Dániel volt!

A lányoknál a döntésben szerepet játszott, hogy a játékos csapata meghatározó, oszlopos tagja. Hozzáállásával, akaraterejével példaértékű a többiek számára, kiemelkedő munkát végez, hogy napról napra fejlődjön, jobb és még jobb legyen. Nagy játékintelligenciával rendelkezik, remekül olvassa a játékot, a különböző szituációkat, mindemellett pedig társait is igyekszik folyamatosan segíteni a pályán és azon kívül egyaránt. Mi mindannyian tudjuk, de reméljük, hogy ez az elismerés is hozzájárulhat ahhoz, hogy ő is elhiggye, mekkora értéke az Illés Akadémiának. Július hónap játékosa a női szakágban: Lukács Korina!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Facebook- és Instagram-oldalunkon nyilatkoztak díjazottjaink.