Megráncigálták az oroszlán bajszát az U14-es leányok

Megráncigálták az oroszlán bajszát az U14-es leányok

Pre-akadémiai csapatunk remek helytállással kis különbségű vereséget szenvedett az éllovas ETO FC Győr vendégeként.

ETO FC Győr U14 – Viktória FC U14 3–1 (1–0, 0–0, 2–0, 0–1)
Viktória FC U14:
Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Jánosi B., Renczes B., Varga V., Horváth L., Végh L., Kulcsár N., Németh M., Sinkó D., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.
Gólszerzők: Renczes B. (76., 3–1)

Mindössze négy nappal a Budaörs elleni összecsapás után már újabb komoly erőpróba várt U14-es leányainkra, akik az ETO FC Győr otthonába látogattak hétközi mérkőzésen. Csapatunk jó felfogással állt bele a találkozóba, nagyot küzdöttek a szombathelyiek és ezúttal is megmutatták, hogy akár rövid idő alatt is mennyit lehet fejlődni. Fiatal, 11-12 éves játékosokból álló csikócsapatunk finoman fogalmazva sem adta olcsón a bőrét, és bár a Rába-partiak bebizonyították, hogy miért is vezetik a tabellát, a mieink minden dicséretet megérdemelnek! Kevés csapat mondhatja el magáról, hogy csupán kétgólos vereséggel távozott a győriek otthonából. Simonné Tamássy Judit tanítványai legközelebb április 13-án, szombaton lépnek pályára, akkor a Fehérvár FC együttese vizitál majd Szombathelyen.

Gratulálok a lányoknak. Nagyon örülök az eredménynek, kiváltképp azért, mert ezt remek helytállással a listavezető – amely mind technikailag, mind taktikailag egy remek csapat – otthonában tudtuk elérni

– összegzett a találkozót követően Simonné Tamássy Judit vezetőedző.