Megharcoltunk a három pontért

Megharcoltunk a három pontért

Egyetlen gól döntött az U15-ös csapatunk Sajóvölgye elleni idegenbeli mérkőzésén, szerencsére a javunkra.

Sajóvölgye FSE U15 – Illés Akadémia U15 0–1 (0–1)
Illés Aka. U15.:
Tama M. – Abért B., Blum, Bécsy, Erdei – Németh R., László, Palkó – Zsiga, Liplin (Pénzes, 78.), Szakasics (Pécskai, 47.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző:
Palkó (12., 0–1)

Az első pillanatoktól kezdve megpróbáltak akadémistáink a ránk jellemző stílusban játszani. Ennek (is) köszönhetően a 12. percben egy nagyon szép támadás végén sikerült a vezetést is megszereznünk: Abért Barna jobbról érkező beadását Palkó Áron bólintotta a hálóba. Ezt követően nem igazán forogtak a kapuk veszélyben, így a félidőben 1–0 volt a mieink javára.

Szünet után is inkább a küzdelem dominált. Ennek ellenére Liplin Bence és Pécskai Levente is növelhette volna az előnyünket, de a helyzetek kimaradtak. Szerencsére a védekezésünk nagyon rendben volt, így aztán a hazaiaknak nem is igen volt lehetőségük az egyenlítésre. Ennek köszönhetően pedig maradt az 1–0-s Illés-siker.

Egy nagyon kellemetlen stílusban futballozó ellenféllel találkoztunk. Főként az első félidőben sikerült azt megvalósítanunk, amit szerettünk volna. Örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Így egy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk

– fogalmazott Sátori Barnabás vezetőedző.