Magunkat vertük meg…

Magunkat vertük meg…

A meccs elején és a végén kapott gólokkal szenvedett vereséget akadémiánk U16-os együttese a hajdúságiaktól.

Illés Akadémia U16–Debreceni VSC-DLA U16 0–2 (0–1)
Illés Aka. U16.: Simon B. – Németh Á., Tóth K., Muzsi B., Vigh P. – Vert T., Szabó B., Kovács P. (Kovács A., 65.) – Kállai Z., Tama G. (Patakai, 85.), Horváth J. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Jól kezdték a meccset a szombathelyiek, betartva a vezetőedző kérését, már az ellenfél térfelén letámadták a piros-fehéreket Kovácsék. Aztán a 6. percben egy oldalszabadrúgás után megszerezte a vezetést a Loki. A gól nem szegte kedvét a zöld-fehéreknek, mentek előre a mieink, domináltak, de kevés helyzetet tudtak kidolgozni a hajdúságiak kapuja előtt.
A szünet után sem változott sokat a játék képe, fiataljaink meddő mezőnyfölényben futballoztak. A hajrában egy ártalmatlan szituációnál Muzsi Boján kezére pattant a labda a 16-oson belül, a büntetőt pedig értékesítették a vendégek – kialakítva a 0–2-es végeredményt.

Sátori Barnabás értékelt a lefújás után.

Magunkat vertük meg… Megbeszéltük, begyakoroltuk a pontrúgások kivédekezését, de megint egy ilyen szituáció után kaptunk gólt. Sajnos, a támadóharmadban rengeteg hibát vétettünk, így kevés helyzetet alakítottunk ki, azokat pedig egytől-egyig kihagytuk. Hiába birtokoltuk többet a labdát, ezúttal ez kevés volt a pontszerzéshez.