Leány U14-es csapatunk nem tudott gólt lőni az ETO-nak

Leány U14-es csapatunk nem tudott gólt lőni az ETO-nak

A regionális, csökkentett pályaméretű U14-es bajnokságban szereplő csapatunk csak egyetlen harmadban nyújtott az átlagosnál jobb teljesítményt a vendég győri lányok ellen, ez azonban nem volt elegendő, még a pontszerzéshez sem.

Illés Akadémia-Viktória U14 – ETO FC Győr U14 0–3 (0–1, 0–1, 0–1)
Illés Aka.-Viktória U14:
Anderle M. – Imre A., Első H., Giczi L., Gulyás Dzs., Imre B., Szélessy H., Gulyás L., Gulyás Sz. Cserék: Kovács L., Gerencsér L. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

U14-es lányaink ezúttal nem tudták megismételni azt az eredményességet, amelyet a hét elején a Vas megyei (fiú) bajnokságban láttunk a csapattól. A találkozó első két harmadában, azaz az első 50 percben főként az akarást lehetett dicsérni, a támadások befejezése nem sikerült úgy – ezt korábban ők maguk mutatták meg – amire egyébként képesek. A harmadik harmadra a csapat összeszorított fogakkal ment ki, küzdött az egyenlítésért, meg is voltak a helyzetei, ziccerei – de vannak olyan mérkőzések, amelyekre azt mondják az öregek: ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt.

Az első két harmadban jobban játszott az ETO, bár a lányok a mérkőzésnek ezekben a periódusaiban is akartak, ellenfelünk fölénk kerekedett. A harmadik harmadra feljavult a csapat, esélyünk lehetett volna akár a fordításra is, de a nagy akarás mellett is kimaradtak a helyzetek, nem tudtunk gólt lőni, az ETO pedig egy szépen végigvitt kontrával még növelte is előnyét

– értékelt Tóth Alexandra edző.