Lassan teljesen elfogy a csapatunk

Lassan teljesen elfogy a csapatunk

A városi kispályás bajnokság 4. fordulójában lejátszott mérkőzésen folytatódott egészen elképesztő pechsorozatunk, ugyanis három újabb játékosunk sérült meg. Amúgy a meccset 5–3-ra a PESZI FC együttese nyerte Edzőink ellen.

Összesen hét játékosunk nem állt sérülés miatt Kóbor László rendelkezésére, így cseppet sem meglepő, hogy vezetőedzőnk a mérkőzés eredetileg kiírt kezdési időpontjában csupán öt futballistánkat tudta pályára küldeni. A PESZI FC rendkívül sportszerű módon szintén öt focistával állt fel, azaz nem éltek az emberelőny lehetőségével. Köszönet nekik ezért a példaértékű gesztusért.

A meccset amúgy Luca Guerra hatalmas kapufája vezette be, ám sajnos a laszti nem befelé, hanem kifelé pattant. A 4. percben aztán mindkét gárda kiegészült, vagyis már 5+1 labdarúgó alkotta a csapatokat. Ebben a felállásban pedig egyértelműen ellenfelünk muzsikált jobban: a 10. és a 11. percben is betaláltak, így szinte pillanatok alatt 2 gólos előnyre tettek szert. A folytatásban ugyan a mieink előtt is adódtak lehetőségek, ám gólt ismét a PESZI FC szerzett: a 23. percben már 3–0-ra vezettek. Az első félidő krónikájához hozzátartozik, hogy előbb Fazekas Norbi sántikált le bokasérülés miatt a pályáról, majd pedig Sátori Barni jött le fájó, „becsípődő” dereka végett a játéktérről.

A 3–0-s állásról kezdődő második félidőt Edzőink indították jobban, akik a 41. percben Horváth Andris elképesztően nagy góljával szépítettek. Nem sokkal később ismét ő köszönt be, majd Varga Roland találata már az egyenlítést jelentette számunkra. Ezt követően azonban Luca Guerra is megsérült: olasz „légiósunk” fájó térde miatt nem tudta folytatni a játékot. A helyére az a Fazekas Norbi tudott visszaállni, aki sajgó bokája végett közel sem volt 100 százalékos állapotban. Ezt az óriási előnyt pedig kihasználta a végjátékban a PESZI FC: az 56. és a 60. percben is betaláltak, ezzel pedig 5–3-ra nyerték meg a mérkőzést.

Ebben a helyzetben a legnagyobb problémát nem is a vereség jelenti a számunkra, hanem az, hogy szép lassan teljesen elfogy a csapatunk. Jelenleg nincs hat teljesen egészséges játékosunk, így erősen kérdéses, hogy így miként tudjuk folytatni a bajnokságot.

PESZI FC – Illés Akadémia Edzők 5–3 (3–0)

Gólszerzők: Horváth András 2, Varga Roland