Lányok-fiúk! Kollégiumi beköltözési időpontok

Lányok-fiúk! Kollégiumi beköltözési időpontok

A jövő héten ismét élettel telik meg az Illés Akadémia.

Bő három hét szünet után újfent megkezdődik a munka az Illés Akadémia növendékei részére. A kollégium nyári nyitása a leányok részére vasárnap (2022. július 10-én) történik meg, beköltözni délután 3 órától lehet. A fiúk másnap, 2022. július 11-én, hétfőn délután 1 órától kezdhetik meg a szobák átvételét.

A nyári időszakban a kollégium felkészülési táborhelyszínként működik: kérjük, az ezzel kapcsolatos dokumentumot minden kollégista töltse le, és kitöltve hozza magával. A dokumentum elérhető itt! 

Az újonnan beköltözők által kérjük az alábbi nyilatkozatot is letölteni, magával hozni és az abban foglaltakat betartani szíveskedjenek!

Ezúton is hangsúlyozzuk: paplant és párnát biztosítunk kollégistáinknak! Kérünk mindenkit, hogy ágyneműhuzatot hozzon magával, illetve plédet, amivel, az ágyat le tudja teríteni. Minden szobában hűtőszekrény áll rendelkezésre, azonban a tűzvédelmi előírások alapján egyéb konyhai elektromos eszközök, mint pl. vízforraló, kenyérsütő vagy kenyérpirító használata tilos a kollégiumi szobákban!